реклама

реклама

Команда ВО «ЧЕРКАЩАНИ» зустрілись з працівниками одного з найбільших промислових підприємств Черкащини ПАТ «Азот».

IMG_3693

Колективу представили кандидатів у депутати, які працюють на підприємстві або певною мірою пов’язані з ним. Серед спікерів зустрічі були голова фракції ВО «ЧЕРКАЩАНИ» у Черкаській міській раді Іван Сухарьков, кандидат на посаду мера міста від цієї політичної сили Владислав Пустовар та депутат Верховної Ради восьмого скликання Олег Петренко, котрий нині балотується у обласну раду.

На початку зустрічі керівник установи розповів, чому «Азот» делегує в місцеву владу своїх людей.

– Оскільки наше підприємство формує бюджет міста і області, то хотілося б  розуміти, куди ці гроші йдуть. Також ми є соціально відповідальним підприємством, яке постійно допомагає школам, садочкам, медичним закладам та іншими соціальними установами Черкас та області. Саме тому ми вирішили, що представники нашого колективу мають бути в міській та обласній раді, – зазначив голова правління ПрАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

Серед спікерів був, відомий всім «азотовцям», кандидат в депутати до Черкаської обласної ради Олег Петренко.

IMG_3682

– Хоча я і не працював на «Азоті», але це підприємство для мене можна сказати рідне, тому що в його будівництві брав безпосередню участь мій батько, – відзначив Олег Петренко. – Тому коли на заводі виникли проблеми, я не просто підставив плече як відповідальний народний депутат від округу, а повноцінно боровся за нього. Бували випадки, коли мені доводилося вриватися в кабінети, зривати засідання уряду для того, щоб донести до свідомості влади важливість цієї установи. Була важка ситуація на підприємстві з «Обленерго». І кожен з вас пам’ятає, що я не стояв осторонь цього конфлікту, а всіляко сприяв його вирішенню. Тому, мені не потрібно сьогодні комусь щось обіцяти, бо ви всі мене добре знаєте. А отже розумієте, чому зараз я іду в одній команді з «азотівцями», і чому буду представляти інтереси підприємства в обласній раді. Разом з усіми представникам нашої команди я прошу кожного добре подумати і зробити правильний вибір. У 2014 році, ви віддали свій голос за те, щоб я представляв ваші інтереси у Верховній Раді. І, я певен, нікому не було соромно за той вибір. І точно нікому не буде соромно, якщо підтримаєте на виборах 25 жовтня цього року вже всю нашу команду, – запевнив кандидат в депутати від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» у Черкаську обласну раду Олег Петренко.

20200928_090741

Іван Сухарьков відзначив особливу роль, яку відіграє у місцевій владі партія, в яку увійшли професіонали, готові працювати в своєму місті і на своїй землі. Також він розповів про особливість нинішніх виборів. Вона полягає в тому, що велике значення матиме рейтинг, який набере вся команда, в якій іде кандидат. Владислав Пустовар розповів про високоефективну діяльність депутатів від «Азоту» в місцевих радах попередньої каденції і поділився планами на майбутнє політичної сили ВО «ЧЕРКАЩАНИ» після виборів.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 стабилизец 30.09.2020 15:52
канешно не соромно. бо откормили каждого в среднем килограмм на 30.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100