Якість роботи за комп'ютерним або письмовим столом визначається багатьма факторами. Меблі повинні відповідати особистим уподобанням, зросту і додатковим характеристикам тіла. Також враховується режим роботи, і кількість часу, проведеного за столом. Це все визначає характеристики майбутніх меблів і гарантує нормальні умови для покупки з урахуванням бюджету і додаткових переваг.

1

Особливості конструкції столу

Асортимент гарантує ідеальний вибір меблів під свої переваги. Кожен може вибрати стіл в залежності від його виконання:

  • прості прямокутні моделі;
  • з оригінальними вирізами на стільниці;
  • з висувними полками;
  • кутові;
  • з ящиками і вставками;
  • з регулюванням висоти;
  • на колесах.

Найпростішими і практичними є прямокутні столи, доповнені висувною полицею для клавіатури, а також бічною нішею і невеликим висувним ящиком. Такі моделі ідеально підходять для будинку або офісу.

Кутові моделі застосовуються там, де необхідно заощадити простір. Столи на колесах найчастіше використовуються в офісах, щоб з комфортом організувати робоче місце. Іноді на стільниці встановлюються додаткові гарнітури з полками і ящиками.

Комп'ютерні крісла

Ефективне і зручне доповнення для столу. Кожне сучасне крісло виготовляється з урахуванням ортопедичних стандартів, гарантуючи не просто комфорт і безпеку, а й збереження здоров'я. Можна сидіти за столом кілька годин поспіль і не відчувати втоми.

Сучасні моделі доповнюються системою газліфт, а також коліщатками. Можна з легкістю пересуватися по підлозі і при цьому не пошкоджувати покриття для підлоги. Для зручності вибору всі моделі крісел поділяються на функціональні категорії:

  • офісні (бюджетні крісла в найпростішому виконанні і з дешевою тканинною оббивкою, але достатньою функціональністю);
  • для керівника (люксові крісла з відмінним дизайном і якісною обробкою, використовується натуральна шкіра і масив дерева);
  • дитячі (легкі моделі з яскравим забарвленням або принтами, розраховані на не дуже тривалий час використання).

Окремо виділяють офісні крісла для відвідувачів і конференц-залів. Вони рідко оснащуються коліщатками і системою газліфт. Також вони не розраховані на тривале використання.

Застосовувані матеріали

Що стосується комп'ютерних столів, то виробники використовують ДСП і МДФ. Вкрай рідко застосовується натуральний масив дерева і найчастіше столи з такого матеріалу встановлюються в кабінетах керівника і доповнюються оригінальним виконанням з орнаментами.

Металеві елементи столів і крісел не піддаються корозії, адже виготовлені з нержавіючої сталі. Поверхня покривається порошковою фарбою або хромом. При належному догляді ці предмети меблів прослужать не один десяток років.

Критерії вибору

При підборі столу і стільця потрібно враховувати функціональність. Можливо, деякі елементи конструкції або функції не будуть необхідними, а за них доведеться заплатити. Також враховується матеріал корпусу і оббивка. У випадку з кріслом необхідно пам'ятати про глибину спинки, ширину і наявність механізмів, що в підсумку і буде робити крісло комфортним.

*Реклама

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Общество потребления 24.06.2021 11:46
Сегодня не нуждается в вещах, способных служить десятки лет, как мебеля от мастера Гамбса. Время её сегодняшней жизни, ну лет 5. И потом на свалку истории она будет вытеснена новым поколением такой же одноразовой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100