Отримати смачнезну піцу на дровах усього за 29 хвилин (у віддалених районах Черкас – за 59 хвилин), а також суші, салати, десерти та напої дає можливість мобільний додаток LA П’ЄЦ. Охочі можуть забрати замовлення самостійно – в середмісті на Хрещатику.

photo_2021-12-24_18-32-54

Черкаси – одне з 11 міст України, де працює національна мережа LA П’ЄЦ, яка з’явилася кілька років тому у Львові. Галицьке слово «п’єц» означає «пічка». В асортименті мережі – 15 різноманітних видів піци на всі смаки. Нещодавно асортимент меню LA П’ЄЦ розширився, і відтепер тут можна замовити також традиційній львівські десерти – сирники і андрути.

З додатком LA П’ЄЦ зробити замовлення можна в кілька кліків. Розроблено застосунки як для IOS, так і для Android (на перше замовлення діє знижка 100 грн!) Інший варіант – зателефонувати до контакт-центру: 068 040 50 50. Якщо кур'єр спізнився хоча б на 1 хвилину, замовник отримує промокод на безкоштовну піцу або суші до свого наступного замовлення.

Оплатити замовлення можна як на сайті, так і готівкою або карткою при отриманні замовлення. Доставка – безкоштовна. Мінімальна сума доставки становить від 150 до 250 грн (залежно від адреси доставки).

Забрати замовлення можна й самостійно за адресою вул. Хрещатик, 219 та отримати 20% знижки на самовивіз.

LA П’ЄЦ працює щодня з 10 до 23 години.

При замовленні будь-яких трьох піц з понеділка по четвер або чотирьох піц з п'ятниці по неділю, одну з них (з найменшою вартістю) замовник отримує безкоштовно.

Той, хто приведе друга, отримає 100 грн бонусів на свій рахунок.

Особлива акція дія для іменинників. У день народження замовляйте від 700 грн та отримуйте ТРИ піци безкоштовно (Салямі, Капричоза та Маргарита) або ДВА роли безкоштовно (Канада та Філадельфія з лососем).

*Реклама

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #1 Черкаський селянин. 29.12.2021 18:24
От сухі дрова я б купив. Почім там за куб? Ну може ше б свіжемороженої скумбрії взяв. Ну тільки по 8 грн. за кіло. Газ, коли б благодєтель і провів, то дуже вже не по кишені. Решту,- та жеріть все самі! Смачного!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100