Приємно, коли новий стартап, що підкорив світ, народився в Україні, ще приємніше, якщо він зародився в Черкасах.

Так у Черкасах зародилася ідея, якій знадобилося два роки, щоб стати повноцінним додатком.

Maurtue (Марту) – маркетплейс послуг (мурашник – переклад із норвезької). У січні 2022 року додаток стартував з декількома послугами. Варто відмітити, всі послуги надаються безкоштовно і без будь-якої реклами.

Розглянемо лише одну послугу докладніше.

 24

Push-повідомлення від ресторану

Уявіть, Ви гуляєте в місті (в будь-якому населеному пункті) і, проходячи повз ресторан (кафе), вам на телефон надходить push-повідомлення: поблизу якого ресторану ви проходите і які акції або “пропозиції дня” там проходять саме зараз. А також ви зможете відразу забронювати столик з цього додатку.

Радіус дії, в якому будуть надходити ці повідомлення від ресторану, встановлює сам користувач, він може бути і 10 метрів, і кілька кілометрів.

Ця послуга абсолютно безкоштовна як для ресторанів, так і для користувачів.

Докладніше про послугу та додаток на сайті Maurtue.

Якими ще послугами можна скористатися у додатку Maurtue?

  • Послуга “День народження” – покаже вам на онлайн-карті знижки у закладах у день народження (у будь-якому місті).
  • Послуга "Вільний столик" – в реальному часі на карті додатку Maurtue покаже вільні місця в ресторанах поруч із вами.
  • Послуга кур'єрської доставки допоможе вам замовити та доставити продукти та товари в будь-якому місті, де є інтернет. Кур'єром може бути будь-який користувач додатку (вартість доставки вказує сам замовник).
  • Послуга “Мій список” – допоможе вам скласти список покупок та поділитися з друзями для паралельних покупок разом.

23  

Черкаси стало першим містом, в якому послуга “Push-повідомлень” знайшла своїх клієнтів. Так, у Черкасах уже підключилися: "Voice", "Львівські круасани", "Коктель", "Sky Bar", "Wow-sushi", "Bierstube", "Пекін", "La Cosa Nostra", кафе "Дача", “la Gosti”, “Syndicate Готель”, “Stories”.

І список ресторанів зростає щодня!

Варто зауважити, що кількість ресторанів зростає через незвичну схему запрошення ресторанів.

Власники Maurtue запросили ресторани не через рекламні кампанії, витрачаючи на це мільйони доларів, а вирішили віддати частину прибутку користувачам.

Ви можете запросити ресторан і більше не працювати!

Абсолютно будь-який користувач Maurtue має можливість запросити будь-який ресторан (у будь-якій країні, будь-якому місті). Користувачеві достатньо у зручний спосіб переслати своє запрошення, реферальне посилання.

Реферальне посилання можна відправити через смс, месенджер, соціальну мережу, інстаграм, відправити е-мейл або навіть залишити відгук з посиланням.

Після реєстрації ресторану за реферальним посиланням користувач все життя отримуватиме 20% реферальних бонусів за кожне замовлення з цього ресторану.

Додаток Maurtue всього пару тижнів, як почав працювати, і це дає величезні перспективи тим новим користувачам, які не тільки захочуть користуватися послугами, але й заробити.

Цього року компанія Maurtue планує набрати достатню кількість користувачів та запустити не лише послугу кур'єрської доставки, а й послугу Таксі, а також вийти на європейський ринок. Програма працює тільки на андроїд, але незабаром з'явиться і на платформі IOS.

При реєстрації нових користувачів до кінця місяця програма дарує новим користувачам 10 євро на рахунок.

*Реклама

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100