реклама

реклама

Народний депутат України Віктор Корж приділяє значну увагу вирішенню проблем своїх виборців на Черкащині. Тривають зустрічі з місцевими жителями, вже чимало людей подали народному депутату звернення, які народний обранець уже взяв під особистий контроль.

Спілкуючись із вчителями фізкультури та медичними працівниками депутат з’ясував, що однією з проблем у школах є захворювання дітей на сколіоз.

«Сьогодні в Україні вісім з десяти дітей мають порушення постави. Сколіоз є надзвичайно поширеною патологією, - говорить Віктор Корж. - Статистика свідчить, що 70% дітей шкільного віку мають перший ступінь сколіозу. Слід зазначити, що ця патологія притаманна не лише школярам. Останнім часом сколіоз значно помолодшав — його діагностують навіть серед відвідувачів дитсадків. На жаль, батьки не приділяють сколіозу належної уваги саме через його поширеність. А це не припустимо з огляду на можливі наслідки нелікування цієї патології».

Щоб виправити такий стан справ Віктор Корж започаткував програму «Постава», головною метою якої є введення у навчальний процес та використання на уроках фізичної культури унікальної методики профілактики сколіозу «Spineline». Вже найближчим часом у школи він передасть 300 профілакторів. Продовженням цієї програми може стати реалізація проекту оздоровлення населення, презентованого 30 вересня на Інвестиційному форумі. Зокрема, створення центрів здоров’я, де будуть застосовуватися масажно-профілактичні тренажери Master Spin. Першим кроком до реалізації цього проекту стане відкриття центрів профілактики сколіозу в Черкаському, Канівському та Золотоніському районах.

Про це інформує прес-служба народного депутата Віктора Коржа.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Rokfeller 12.09.2012 11:25
Які вони активні,ці Коржі!
Але тільки один раз у кілька років.
Пороблено,чи що?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 romarjo 12.09.2012 11:00
ПРОЧЕРКу. Вы лучше напишите откуда он взялся этот Корж!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100