реклама

реклама

14 вересня відбулося представлення журналістському загалу кандидата в депутати Верховної Ради по 195-му виборчому округу, народного депутата Верховної Ради теперішнього скликання Володимира Зубика.

Він розповів, чому знову має бажання балотуватись та перемогти на парламентських виборах, а також презентував власний план дій у разі отримання депутатського мандату.

Володимир Зубик є відомим бізнесменом, він співвласник кількох великих компаній, які займаються нафтовим та будівельним бізнесом. Його компанія – лідер за обсягами постачання нафтопродуктів, що завозить до України до 110 тис. тонн нафтопродуктів на рік.

Як будівельник Зубик більш відомий на Заході України, де його структури вже побудували 500 тис. кв. метрів житла, та у Києві, де збудовано 110 тис. кв. метрів житла.

Щодо Черкащини, то саме з нашим регіоном Володимир Володимирович на нинішньому етапі пов'язує свою бізнес-діяльність і саме в наш регіон готовий інвестувати багатомільйонні (у доларовому еквіваленті) гроші.

Далекоглядні проекти, які збирається втілити Володимир Зубик на Черкащині, мають кілька векторів та стосуються різних сфер. Перше, і це цілком логічно, в аграрній Черкащині гріх було б не впровадити потужне підприємство з вирощування сільгоспкультур.

Крім вирощування агропродукції, яка б мала попит на зовнішніх ринках, Володимир Зубик планує паралельно впровадити потужну переробну галузь.

– Нашу продукцію ми плануємо експортувати до Росії, де є реальний попит, –  розповів бізнесмен-практик. – Не буду приховувати: є велика зацікавленість у того ж Газпрому, у компанії «Лукойл», з якою у нас, до речі, є обопільна зацікавленість у розвитку цього напряму співробітництва.

Зубик зауважив, що цей проект ретельно пропрацьовували фахівці на предмет бізнесових можливостей. Врешті, дійшли висновку, що на Черкащині цілком можливо запроваджувати цікаві проекти, інвестуючи разом із тим кошти в економіку області.

– Ми спробуємо також реалізувати пілотний проект у галузі будівництва житла у черкаському регіоні, – зауважив Володимир Володимирович. – Для початку це буде не менше ніж 20 тис. кв. метрів. високоякісного житла.

Серед суто депутатських завдань Володимир Зубик акцентує увагу на своїй подальшій законотворчій діяльності, яка першочергово стосується питання продажу землі, подальшого покращення умов розвитку бізнесу в будівельній сфері після відчутного прориву 2010 року, що покращив конкуренцію та значно знизив ціни для споживачів, а також інших менш резонансних, але вкрай важливих законодавчих актів, які допоможуть навести лад у країні та зроблять життя українців більш комфортним.

– Багато хто із нинішніх бізнесменів йде до парламенту заради того, щоб пробити собі необхідне лобі, або законодавчо спростити ведення бізнесової справи та надати їй більші можливості для розвитку, – резюмував Володимир Зубик. – Парламент насправді – не задля вузьких намірів або того, щоб збурювати у суспільстві якісь революційні настрої. Насамперед, він господарка, він має працювати лише у цьому контексті. Я хотів би порадити політикам, які граються в такі ігри та начебто створюють якийсь політичний клімат, нарешті почати щось створювати.

Про це інформує прес-служба народного депутата Володимира Зубика.


реклама

Коментарі  

 
+2 #4 злоба 15.09.2012 19:36
Конкретний челллл!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 Стьопа 15.09.2012 14:24
Алілуя ........................! Може й ми заживемо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #2 Байда 15.09.2012 08:09
Може цей нарешті щось зможе реально у нас зробити. Бо балачки і політичні сварки вже дістали.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 О.ЧУПРИНА 14.09.2012 19:19
Жодного голосу ПР ,її висуванцям та сателітам.Не обираємо "парашутистів",різного роду скупщиків голосів,тощо.Черкащина не є стартовим майданчиком для перебіжчиків з БьЮТу до ПР і навпаки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100