реклама

реклама

У Черкасах просто в хату заїхав маршрутний автобус: він не розминувся з легковим автомобілем. У легковику постраждало двоє, у будинку обійшлося без травмованих, йдеться у сюжеті ТСН.

Студентка Оксана розповідає, як щойно прокинулася і почула страшний гуркіт, а за мить її разом з диваном відкинуло від стіни, а на голову посипався тиньк. Думала, будинок от-от завалиться.

– Почула десь 4-5 ударів спочатку. Я подумала, що це машини врізалися: звук був голосний і затрусились шибки і навіть погнуло нам євровікна, – розповідає потерпіла Оксана Іванків.

Їхній будинок стоїть поруч із нерегульованим перехрестям. Там зіткнулися маршрутка і легковик. Автобус на повній швидкості понесло на подвір’я. Дорогою він збив два стовпи, повалив паркан і зупинився, лише заїхавши в хату.

Господарі досі не оговталися. Кажуть, що автомобіль міг вибухнути, адже була заправлена газом. Та й увесь ремонт, який щойно закінчили, доведеться починати заново. Потерпілих із легковика – чоловіка і восьмирічного хлопчика – забрала швидка.

– У них були легкі травми і їм була надана медична допомога, а від госпіталізації вони відмовились, – розповів головний лікар Черкаської міської лікарні №3 Олександр Федорук.

Водій маршрутки не постраждав. Пасажирів у салоні теж не було, бо водій саме їхав із заправки.

Причину ДТП пояснив стисло: «Відмовили гальма». Чи справді це так, з'ясовуватимуть слідчі. Натомість мешканці постраждалого будинку кажуть, що на цьому перехресті погана видимість, тому аварії тут – не рідкість.

У сусідську хату нещодавно в’їхала фура, а світлофора люди допроситися не можуть: поки не буде смертельного випадку, радять навіть не рипатися.

Кілька місяців тому на цьому ж перехресті машина збила вагітну жінку. Врятувати дитину медики не змогли.

реклама

Коментарі  

 
+10 #1 Вадим 18.09.2012 10:54
Зато на Чехова Шевченко светофор влепили, там где он вообще не нужен....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100