реклама

реклама

Фото з сайту www.odnoklassniki.ru

Фото з сайту www.odnoklassniki.ru

У селі Глибочок Тальнівського району поховали 29-річного Тараса Мельника, сина сільського голови. Він помер на стадіоні в Тальному під час чемпіонату району, коли зустрічалися футбольні команди «Глибочок» і «Шаулиха» з однойменних сіл, пише «Газета по-українськи».

– Це сталося в першому таймі, – згадує 32-річний гравець команди з Глибочка Владислав Топтун. – До їхніх воріт назначили штрафний. Тарас був нашим останнім захисником. Ми всі почекали, доки він добіжить до м’яча – Тарас збирався пробити штрафний. Схилився над м'ячем і впав. Ми викликали «швидку».

Лікарі приїхали за кілька хвилин, однак чоловік був уже мертвий. Помер на очах у батька Василя Мельника. Під час розтину з’ясувалося, що мав хворе серце.

– Минулого туру матч команди з Глибочка судив я, – розповідає 69-річний Микола Петренко. – Одному з хлопців стало зле. Тарас допоміг йому залишити поле. Мав здоровий вигляд. Цієї неділі я судив гру в селі Кобринова Гребля. Перед початком наказав, щоб усі футболісти показали медичні довідки. Лише після цього дав свисток про початок гри.

– Тарас – дуже світлий, хороший, позитивний хлопець. Був капітаном команди, – розповідає 49-річний місцевий житель Михайло Гусєв. – Закінчив академію Міністерства внутрішніх справ. Нещодавно повернувся з Фінляндії, де був на заробітках.

– Він із дитинства був із батьком на футболі. Трагедія могла статися будь-де, не тільки під час гри, – каже 51-річний тренер футбольного клубу «Тальне» Сергій Черепенко. – Над нами якесь прокляття. Позаторік на матчі ветеранів помер викладач нашого технікуму Валерій Котик. Йому було 46 років. Присів біля штанги і впав. Теж мав хворе серце.

Лікарі чергують лише на обласних змаганнях із футболу. На зустрічі чемпіонату району їх не викликають.

– Медична бригада надається по заявці відділу молоді і спорту, тобто організатора змагань, – каже 64-річний головлікар Тальнівської райлікарні Анатолій Майсюк. – На цю гру ніхто такої заявки не прислав.

Посада начальника відділу з питань молоді і спорту в Тальнівській райдержадміністрації кілька місяців вакантна.

Тарас Мельник був неодружений. У батьків залишився син Ярослав, 32 роки.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Василь 18.09.2012 13:08
мої співчуття Василю Григоровичу... сумуємо разом з ним
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100