реклама

реклама

Президент України Віктор Янукович своїм указом «Про відзначення державними нагородами України» нагородив орденом «За заслуги» III ступеня черкаських паралімпійців: чемпіона Паралімпійських ігор із кульової стрільби Василя Ковальчука, дворазового чемпіона Паралімпійських ігор з легкої атлетики Юрія Царука та бронзового призера Паралімпійських ігор з академічного веслування Андрія Стельмаха.

Ці нагороди черкащани отримали за досягнення високих спортивних результатів на XIV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні, виявлені мужність, самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України.

Особистий тренер Василя Ковальчука Анатолій Коляденко отримав від Президента звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України». Таке ж звання отримав і тренер штатної збірної команди України з академічного веслування та особистий тренер Андрія Стельмаха Руслан Максимов.

Медаллю «За працю і звитягу» отримав начальник Черкаського обласного центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» Юрій Горященко, інформує офіційний сайт глави держави.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100