реклама

реклама

Днями вдалося вимостити асфальтовим осколом вулицю Жужоми – багатостраждальну ґрунтову дорогу в мікрорайоні «Митниця».


Ця вулиця чекала своєї черги на каток та грейдер, які нині використовуються під час основного асфальтування міських доріг, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

І тепер до асфальтування осколом готується нова ділянка – по вул. Героїв Дніпра, 83, попередні роботи для вимощення якої осколом уже проведено.

– «Митниця» – один із найскладніших районів міста в сенсі стану доріг. Місця, що потребують дорожнього ремонту, навіть важко точно підрахувати. Проте ми плануємо поступово зробити придатними для пересування більшість доріг «Митниці». Передовсім зосередимось саме на ремонті найбільш «пішохідних» вулиць, – констатував депутат Черкаської міської ради Сергій Ткаченко, який разом із КСН «Митниця» настійливо «вибивав» спершу оскол для асфальтування, а тоді – техніку для укладання осколу.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #7 МАРІЯ 20.09.2012 18:00
Сотні людей ходили спотикаючись по багатостраждаль ній вул.Жужоми та кляли мерію,дорожникі в,та всіх чиновників. Та ось сто перший теж спотикнувся-чортихнувся, та мабудь сказав собі: сам щось зроблю для жильців цієі вулиці.Бо дійсно це організував і зробив депутат Сергій Володимирович Ткаченко!Зробив можливо і не найкращим способом, але зробив не для себе,а для людей!А ти "фальшСергій" тільки клацаєш кнопочки та бризкаєш слюною, бо клепки немає,або не хочеш щось добре зробити для себе біля під"їзду та сусідів!!! ШАНУЮ ТА ПОВАЖАЮ ДІЮЧОГО ДЕПУТАТА С.В.ТКАЧЕНКА! Сама зверталась до нього по допомогу, дійсно доброзичлива та чуйна людина!!!Дай бог йому та його сім"ї здоров"я!
Пенсіонерка,жит елька вул.Жужоми,з моїх слів наклацала моя внучка.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Тріша 19.09.2012 15:49
ФАНАТ ТКАЧЕНКО.... через таких бо**урів,як ви (які сидять скиглять, що ніхто нічого не робить - а у зворотному випадку роззявляють своє хавало і починають капать слиною) в округах міста переважно і кіт не валяється. ІМХО) Причісуйтесь і вдягайтесь далі, депутат Ткаченко одягається справді стильно - тож це дійсно піде вам на користь...нехай щастить :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 Гость 19.09.2012 11:05
Да, заср..и город,
а сейчас в один день хотят решить.
Результат опять понятен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 ФАНАТ ТКАЧЕНКО 19.09.2012 10:30
Я, як кожний Черкащанин, хочу бути Ткаченком! Я вже ЗРОБИВ собі ........... зачіску и вдіваю ........... речі! Я вже ходжу в себе по мікрорайону и кажу що все це зробив Я! Я вважаю що вже багато зробив щоб бути схожим на Ткаченко!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Тріша 19.09.2012 10:10
Сергій...Вам Ткаченком бути хочеться?.. Ну то зробіть щось - ми подивимось, проголосуємо,ст анете депутатом, і буде вам СЧАСТЬЕ)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-5 #2 Сергій 19.09.2012 09:56
Якби не я, не бачити вам цієї дороги! А мерія тут ні до чого. Це все Я зробив, тільки Я! Я самий найкращий і самий потужний депутат! Це все - Я! Я! Тільки Я! Хваліть мене! Бо це все Я! Любіть мене бо Я - супермен! Я - /////////! Я - найкращий! Цю дорогу зробив Я! Я! Я! Дякую вам за те що так любите мене, діти мої - черкащани!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Fatigas 19.09.2012 09:31
катайтесь... до ноября
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100