реклама

реклама

Безкоштовне харчування дітям 5-6 класів та екскурсія найкращих учнів до Львова будуть забезпечені школярам Черкаської спеціалізованої школи № 28.



Таку допомогу закладу надає благодійний фонд «Лицем до лиця». Окрім того, під час зустрічі з педагогічним колективом представники фонду передали школі сертифікат на 65 тис. грн. За ці кошти буде проведено заходи з промивки батарей, аби в класах стало тепліше. А ще – придбано сучасний мультимедійний проектор та спортивний інвентар. Із цим фондом активно співпрацює кандидат у депутати по одномандатному виборчому округу № 195, самовисуванець Володимир Зубик, залучаючи представників бізнесу до благодійності.

– Питання освіти надзвичайно складне, бо фінансування відбувається лише на зарплату, енергоносії, харчування дітей початкових класів. На решту потреб коштів дуже не вистачає, – зауважила під час зустрічі з кандидатом Володимиром Зубиком директор школи Тетяна Скорик. – Молодші класи в нас навчаються в окремому приміщенні, але це не враховано у виділенні фінансування. Тому доводиться скрутно.

Нині в закладі навчається 850 діток. Лише початкові класи харчуються безкоштовно. А ще – категорійні школярі. Решта – за кошти батьків.

– Було б дуже добре, якби діти мали змогу хоча б попити чаю з булочкою, – кажуть вчителі.

А ще діти потерпають від того, що багато класів – досить холодні.

– Ми зробили проект по утепленню, але ці заходи – дуже вартісні. Ми б хотіли зробити промивку батарей, утім це обійдеться у 20-25 тисяч гривень. Мені ніхто не дає такі кошти, – зазначає Тетяна Скорик.

Ці проблеми – лише частина з тих, із якими стикаються освітні заклади. Володимир Зубик пообіцяв: першочергові потреби вирішити можна. І це тільки початок його добрих справ, які запровадить для жителів округу.


– Я не буду обіцяти вам світлого майбутнього. Ми розпочинаємо конкретну роботу, бо спочатку повинні бути справи, а потім слова. Дорога між словом і ділом має бути короткою, тоді ця людина заслуговує на повагу. І надалі впродовж наступних 5 років ми продовжуватимемо ці добрі справи, виділяючи необхідні кошти, – зауважив кандидат.

А про те, що він людина діла, свідчить його робота і програма. Він не дає голослівних обіцянок, натомість розвиватиме на Черкащині будівельну та переробну галузь, створюючи нові робочі місця. А ще – інвестуватиме в професійну освіту і забезпечуватиме випускникам профтехучилищ зайнятість.

* передвиборна агітація

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100