Ексголова фракції "ОПЗЖ" Олег Кашко написав заяву на складання депутатських повноважень. Чому ухвалив таке рішення, він розповів у коментарі Суспільному.

"Це моє зважене рішення. Я таким чином показую свою позицію щодо війни в Україні. Позиція моя одна і та ж: я завжди був лише за Україну, для мене іншої країни не існує. Росія — це ворог", — прокоментував Олег Кашко.

За його словами, складання депутатських повноважень пов'язане із розходженням думок з колегами по партії:

"Я не хочу знаходитись в одній партії з тими людьми, які дискредитують Україну. Вони зрадники. Мова йде про однопартійців загальноукраїнського рівня: той же Кива, Медведчук. У «ОПЗЖ» чітко прописано, що це партія за мир, за розвиток України, а вони прикривались і робили зовсім інші речі".

Зі слів Олега Кашка, він продовжить займатись волонтерством.

Також він зауважив, що його колега Ярослав Левицький також написав заяву на складання депутатських повноважень.

5633e106de6e98e5

реклама

Коментарі  

 
+5 #2 Валентин 22.04.2022 00:21
Україна переможе росію,в цьому немає сумніву, але як не пустити знову у владу отаких какашок? Кращі загинуть, втратять здоров'я, а сволота з свинячими харями опять полізе до корита. За пойло перейменуються з опизажопу в опузапопу!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 ТРО 21.04.2022 15:54
А украінофоб і зайвохромосомни й депутат замирайло не бажає позбутися депутатства, чи він бажає на шибеницю потрапити депутатом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100