реклама

реклама

Відразу п’ять представників Черкаської області потрапили до списку ТОП-100 найвпливовіших людей держави, пишуть «Вечірні Черкаси».

Так, 31-ше місце в загальному рейтингу посів уродженець смт Катеринопіль, голова правління Миронівського хлібопродукту («Наша ряба», ТМ «Легко») Юрій Косюк. До речі, цю ж позицію він посідав і торік.

Наступний упливовий черкащанин (народився у с. Багачівка) Анатолій Гриценко посів 67 місце. Порівняно з минулим роком голова партії «Громадянська позиція» піднявся на 19 сходинок.

73 місце в ТОП-100 посів уродженець м. Умані – народний депутат України від Партії регіонів, співавтор «мовного» закону Вадим Колесніченко.

На 82 сходинці опинилася 39-річна черкащанка Наталія Заболотна, яка працює на посаді генерального директора музейно-виставкового комплексу «Мистецький арсенал».

І, нарешті, 92 місце посів віце-спікер українського парламенту із с. Малі Канівці Микола Томенко.

До речі, троє останніх наших земляків у минулому році до рейтингу найупливовіших не потрапили. Як свідчить статистика, найбільше впливових українців родом із Донецької області (20 осіб). Черкаська область разом з Одеською розділили 6 місце.

Довідка

Кожного року «Кореспондент» друкує спецвипуск, у якому журналісти на підставі висновків експертів із різних галузей називають їхні імена.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Rokfeller 20.09.2012 17:52
І все ж непогано.
І на нашому хуторі виростають впливовики.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 ААА 20.09.2012 14:48
Калісніченка - позор для черкащини....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Нудний 20.09.2012 14:26
Пише "Кореспондент"."Вечірні Черкаси" лічать.Це трохи різні речі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100