реклама

реклама

Кандидат в нардепи по виборчому округу №194 «нашоукраїнець» Володимир Мамалига повідомив, що за його інформацією ближче до середини жовтня ЦВК використовуватиме методику зняття неугодних кандидатів. Про це він сказав учора на прес-конференції.

– Згідно даних соціології у провладних кандидатів рейтинг не росте. Також за соціологічними даними, є значний відсоток людей, які не визначилися. Але ці люди визначаться не в бік влади. Бо коли яйці в магазині місяць тому коштували 4,5 грн., а зараз 9 грн., бензин на заправках подорожчав вже майже на гривню. І не залишається іншого механізму, як ламати через коліно. Значить будуть шукати способи зняття неугодних кандидатів, – сказав Володимир Мамалига.

Методику зняття кандидатів він описав так: «Випустили, наприклад, якусь листівку. Взяли п’ять примірників і принесли до суду. Суд «втупу» прийняв рішення і одразу в ЦВК. Після двох попереджень кандидата можуть зняти, а тоді вже він може хоч і протягом двадцяти років доводити свою правоту».

За словами Володимира Мамалиги, найбільше таких випадків можна очікувати в центральних областях України, зокрема і на Черкащині.

– На Донбасі більше визначеності. Там лідирує Партія регіонів, комуністи, ще симпатизують Королевській. У Західній Україні – це «Свобода», «Наша Україна», «Батьківщина». А у нас більш розмиті політичні характеристики і величезну роль грають особистості, яких люди знають. Тож провладним кандидатам нічого не залишається… Але ж керівники областей, керівники штабів брали ж на себе якісь зобов’язання! Які? Ми можемо лише здогадуватися… Хтозна що їм наказали робити… – зазначив Володимир Мамалига.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #7 Гонта 21.09.2012 11:19
Цитую Валера:
Пан Мамалига забув коли на своїх ефірах мочив Юльку. При ній принаймні хоч вибори були б чесними. А нині сам залишився безробітним.

Правильно робив що мочив. Бо вона зрадила Україну, підписавши кабальні газові угоди. Мало того, ще єхидно та услужливо підхіхікувала Путіну, коли той дозволяв собі говорити гадості Президентів держав Україна та Грузія.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 Микола 21.09.2012 09:55
яйці (яйці!! це до уваги Почерку) в магазині місяць тому коштували 4,5 грн., а зараз 9 грн., (Економіст-аналитик Мамалига).
Не дай боже таких до влади. Невже пан Володимире гадає що кури це механічні автомати? А ще допоможу йому і добавлю, що яйця завжди дорожчають перед Пасхою :P і це не повязано з тим хто при владі.
Невже в Черкасах не має порядного, розумного вченого (ну хоча як був Сирота), науковця... До влади йдуть пройдисвіти та горлопани прикриваючись опозиційностю до влади
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Cпостереження 21.09.2012 08:15
Чим менше шансів у кандидата, тим більше він розповідає, як його зніматимуть.Хоча для Мамалиги цей варіант був би ідеальним, лице б зберіг.Але,нажаль для тебе,Водимире,н іхто тебе не зніме.А заодно дізнаєшся реальний рейтинг Нашої України.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Валера 20.09.2012 20:28
Пан Мамалига забув коли на своїх ефірах мочив Юльку. При ній принаймні хоч вибори були б чесними. А нині сам залишився безробітним.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Черкащанин 20.09.2012 19:45
Володимирович, це не допоможе!На 194-му Лідер-Булатецький! Ви це знаєте. Облиште PR- акції. Усі знають, як у Вас проблематично з фінансами. Включайтесь швидше у спільну боротьбу по знищенню САРАНЧІ в Україні! Ви, як ніхто, розумієте, чим це нашестя може завершитись. ...............інша нечисть... Поверніться у Черкаси, - ви ж НАШ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 Ломоносов 20.09.2012 19:42
Мамалыга, читай закон! За агитацию кандидата снять не могут. Статья пахнет дешевой заказухой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Сергій з Кривалівки 20.09.2012 18:00
Діло кажеш, Володимире!... За що і маєш своїх 4 відсотки прихильників!....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100