реклама

реклама

Учора в Черкасах відбулася гра між футбольними командами «Славутич» (Черкаси) та «Волинь» (Луцьк). Як інформує сайт черкаського футбольного клубу, на матч прийшло близько 9500 глядачів. Можливо, це було пов’язано з тим, що вхід на стадіон був безкоштовним.

Черкаські фани влаштували під час матчу справжнє фаєр-шоу

Черкаські фани влаштували під час матчу справжнє фаєр-шоу


При вході на стадіон футбольних фанатів зустрічали фанати «регіоналів»

При вході на стадіон футбольних фанатів зустрічали фанати «регіоналів»

 

Розігрів черкаської (у синьому) і луцької (в червоному) команд

Розігрів черкаської (у синьому) і луцької (в червоному) команд


Друголігівський «Славутич» першим забив гол команді Прем'єр-ліги. Це майже наприкінці другого тайму зробив капітан черкаського «Славутича» Євген Гуд. Однак на четвертій доданій хвилині луцькій команді вдалося відігратися: нігерієць Абайомі Овонікоко забив гол черкащанам, перевівши гру в овертайм.

У додатковий час команда вищого дивізіону національного чемпіонату забила ще два голи черкащанам, перемігши таким чином у грі.

Чиновницьке ложе на черкаському стадіоні

Чиновницьке ложе на черкаському стадіоні


– Для початку хочу поздоровити команду «Славутич» з хорошою грою. Молодці! Так тримати! Я своїм гравцям казав, що Кубок є Кубок і тут не може бути недооцінки. Тому, що було багато прикладів, коли команди, нижчі за рангом, обігрували провідні клуби. Сьогодні ж була суто кубкова гра. Думаю, що глядачам вона сподобалась. У ній було й трохи драматизму, – у коментарі «Волинь.info.com» повідомив головний тренер «Волині» Анатолій Демяненко. – У «Славутича» молоді хлопці. І мені сподобалося як сьогодні ваша команда грала. А ось моя команда не сподобалась. Бо я кажу, що недооцінки не повинно було бути. Зрозуміло, що я дав відпочити деяким гравцям, адже є великі навантаження та й незабаром на нас очікують відповідальні матчі у Прем’єр-лізі. А те, що у «Славутичі» є молоді хороші гравці – це правда.

Боротьба команд. Фото з сайту fcslavutich.ck.ua

Боротьба команд. Фото з сайту fcslavutich.ck.ua


У свою чергу, головний тренет «Славутича» Олександр Кирилюк назвав гру своїх підопічних «доволі-таки непоганою» і подякував уболівальникам. Про це інформує офіційний сайт черкаського футбольного клубу.

– Я грою наших гравців в основному задоволений. Команда сьогодні насправді виглядала командою й кожен виконував на полі свої функціональні обов’язки. Є, звичайно, моменти, у яких команда не виконала завдання – значить є над чим працювати. А загалом претензій до футболістів у мене немає, хоч ми й програли. Хотілося б це підтримати в чемпіонаті – не результат, звичайно, а ту гру, яка у нас намітилася сьогодні. Продовжувати розвивати її… – сказав Олександр Кирилюк.

пропонуємо також переглянути ВІДЕО з матчу від читачів «Прочерку».


реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Сеня Рудик 24.09.2012 17:20
Грали явно не 4 доданих хвилини. ВОЛИНЬ зрівняла рахунок десь на 7-8-й доданій хвилині. Це вкрай обурило чисельних вболівальників. що були на стадіоні і деморалізувало команду, що і дало такий остаточний результат.
А наші хлопці показали чудову гру і вигляділи сильнішими своїх більш титулованих суперників.
ГАНЬБА ПРОДАЖНИМ СУДДЯМ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Был, видел 24.09.2012 13:27
Судья-утырок даунецкий, воплощал в жизнь негласную доктрину ФФУ,что продвижение клубов из низших лиг невыгодно по коммерческим соображениям.Добавил 4 минуты, а на поле держал, пока те не сравняли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100