Кандидат в народні депутати від ВО «Батьківщина» по виборчому округу № 197 Леонід Даценко під час прес-конференції прокоментував відеоролик, що з’явився в інтернеті, де йому передають гроші для публікації газети проти голови ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсенія Яценюка.

– Це шантаж, залякування і спроба очорнити, зганьбити кандидата, який сьогодні реально бореться за перемогу на 197-му окрузі, – пояснив Леонід Миколайович.

За його словами, насправді відбувалося все так: у 20-их числах він зі своєю командою дійсно готував газету «Дзвін» проти своїх опонентів.

– Це не секрет, що я один із кандидатів, який шукає кошти, можливості, людей для проведення виборчої кампанії. Мій колега з Об’єднаної опозиції, який бачив макет газети, запропонував прийти зустріч до кафе. Там підприємець надав мені кошти для того, щоб випустити газету проти Партії регіонів і її кандидата Віктора Коржа. На відео, де вставлені слова «Арсеній Яценюк», насправді звучать слова «Віктор Корж», – зазначає кандидат.

На переконання Леоніда Даценка, цей відеоролик змонтований для того, щоб паплюжити його перед колегами.

– Головне – посіяти сумнів, щоб ми як команда почали не довіряти одне одному, ставити підніжки, і, відповідно, просто розбити команду, – переконаний Леонід Миколайович. – Звичайно, Даценко – простий, може, часом наївний, але не настільки ідіот, щоб випустити газету проти Яценюка. Скажіть, де б я міг поширювати цю газету? На своєму окрузі? Де я об’їздив усі села і говорив, що я кандидат від Тимошенко і Яценюка, а завтра заїду в село і привезу газету «Дзвін» проти Арсенія Яценюка? Це ж абсолютний маразм!

Сьогодні кандидат від опозиції в доповнення до справи про шантажування його невідомим із вимогою припинити участь у виборах, яка розглядається слідчим управлінням прокуратури, подасть заяву з вимогою встановити фальшування ролику.

– Таких фальшивок ще буде сотні й тисячі. І їх будуть «викидати» (в інтернет, – ред.) щодня. Доходить вже до того, що ми не можемо сходити вдома до туалету, бо і там можуть нас записати, – обурюється Леонід Даценко.

 

Нагадаємо, що днями в інтернеті був розміщений відеоролик, де Леоніду Даценку хтось передає гроші нібито на підготовку компрометуючої газети проти лідера опозиції.

реклама

Коментарі  

 
+2 #21 Оксана Мацюцька 10.10.2012 14:02
От тільки не варто робити такі узагальнення: "Там всі такі". У політиків, звичайно, свої розклАди. Та їм не можна забувати, що в таких невеликих містах люди добре знають одне одного, їм відомі "этапы большого пути" кожного кандидата. Напевно, це таки правда, що подібні кандидати висунуті саме для того, щоб бути технічними кандидатами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #20 Василь 09.10.2012 14:31
брехлива секта ПРиБЮТ в дію. Всі беруть приклад з Мами і її подєльніка-сєктанта
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #19 Гаргантюа і Пантагрюель 09.10.2012 14:05
Все це виглядає дуже несимпатично, навіть нечистоплотно. Як нам набридли такі люди у політиці! Якщо б Даценко (чисто гіпотетично) пройшов у Верховну Раду, то обов'язков став би тушкою, або тихенько за гроші зраджував і свою політичну силу, і своїх друзів. Вибачте, пане Даценко, але такий висновок зробить будь-який психолог. Ваша поведінка на відеоролику дуже нагадує одного героя Ільфа і Петрова з "12 стільців", отого, який крав у бідних стареньких , соромився - та крав (в однойменному фільмі його чудово зіграв Табаков).
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #18 Гаргантюа і Пантагрюель 09.10.2012 13:56
Нарешті дочекались реакції від Даценка. Але подивимось на відеоролик з точки зору візуальної психодіагностик и: нехай одні слова були замінені іншими (в процесі монтажу), але зображення замінити не можна. Ми бачимо, як Даценко бере гроші, оглядаючись по сторонах, який невпевнений вираз його обличчя (хочеться взяти, та розуміє, що робить щось негарне). Беручи гроші, починає пити каву, йорзає. Коли замовник перераховує купюри у високо піднятих руках, Даценко навіть вголос невпевнено говорить: "Відеозйомка?" Тобто, він розуміє, що робить негарні справи. Він чітко планує, як розповсюдити компромат по дільниці - щоб це зробили ті люди з його команди, які біля нього не світяться.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #17 патріот 09.10.2012 13:26
Льоня зупинись піаритись, скільки можна. Все разраховано на лохів. Якби тобі дійсно погрожували та щось ніби-то від тебе вимагали, то сьогодні даже школяр знає ( бо надивився різних фільмів), що це не так робиться. Приснилася зірка на лобі, то вже не може зупинитись, пристосуванець **еновий....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #16 Курилко 09.10.2012 11:04
Таких пройдивсітів, як Даценко, хоч греблю гати. Робити нічого не вміють, але нюх до грошей мають. 10 років доїв Українську народну партію, яка його в Черкаси з села перетягла :P . Тепер партія не в фаворі - змінів господарів. Замулює з Булатецьким, щоб стати його помічником нардепа. Іван Заєць,якого Льоня називав ЛЕВОМ УКРАЇНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ, ПОКИ ТОЙ ПЛАТИВ ГРОШІ, пішов розводити кролів :D . Та Черкаси - на палата №6: навіжених матюгальників обирати не будуть. Так що доведеться самозваним "лідерам об`єднаної опозиції" підробляти чорним піаром :D :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #15 Семьон 09.10.2012 10:14
Да, интересно. Даценко избирается в депутаты и еще на этом зарабатывает деньги, делая чернуху на своих конкурентов? Получается кто-то заплатил доллары Даценку чтобы он напечатал газету на Коржа? Может это сам Корж? :o А как же разговоры о честных, европейских, демократических выборах? Другие кандидаты под выборы везут медицинское оборудование в больницы, реставрируют площадь и Дружбу народов, Губский красит окна, а Даценко ЗАРАБАТЫВАЕТ баксы уже сейчас? Что же будет когда он будет депутатом?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #14 ВВ 09.10.2012 08:35
Даценко взял в августе деньги от Губского. Типа за то что б быть техническим кандидатом, а именно формировать комисии людьми губского, бороться с конкурентами губского. Потом передумал. В уши оппозицирнеров кто то умело вкладывает сказки про их высокие рейтинги. И он, и Булатецкий поверили, что побеждают. И напустились на конкурентов. Но в случае с Губским власть умело манипулировала Леонидом, натравливая его на неугодного Тулубу Богдана. Даценко делает заяву в ментуру и подставляет людей губского. Те в отмеску в инет ролик выкладывают, где Леонид деньги у них берет за мочилово Коржа. Вот вам и вся версия. Поверте, было именно так! Я в теме :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #13 Гроза 08.10.2012 22:59
Цитую Сонька Золотая Ручка:
Леня бред сашошедшего

Це той випадок, коли хочеться Соньку підтримати, якщо вона випадково не обмовилася.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #12 Собутильник 08.10.2012 21:10
Льонько, харе виправдовуватис ь, все одно вони закон про наклеп не провели. Наш хліб - за бакси писать на вкого завгодно різну ахенею - у нас не забрали. В тебе що мало клієнтів? Чо ти до них пристав, пішли бухать, бо після вчорашнього шось ще гірше ніж у суботу. Пішли лікуватись!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100