У бібліотеці-філії №2 для дітей розпочали роботи творчі гуртки та студії для учнів 1-9 класів.

На заняттях гуртка «Зебра» учні 4-6 класів знайомляться з нетрадиційною декоративно-прикладною технікою малювання «гратаж». Наприкінці заняття відбувається міні-виставка. Керівник гуртка – Алла Шидловська, закінчила Черкаський Національний університет імені Б. Хмельницького за спеціальністю «Образотворче мистецтво».


Темою «Вміння поводитися на сцені», а також тренінгами і вправами на вживання в образ, акторським етюдом «Кіт і пес» почалися заняття театральної студії. Художній керівник студії – актор Черкаського академічного театру ляльок Юрій Мяус.

Також розпочав роботу літературний клуб «Сяйво талантів». Художній керівник клубу – Олена Мяус, бібліотекар ДФ№2, член обласного літературного об`єднання імені В. Симоненка, Лауреат обласних та всеукраїнських літературних конкурсів. На заняттях діти із задоволенням читали поезії Сергія Пантюка, Олега Романенка, Катерини Калитко та ін.

У відділі 1-4 класів розпочав роботу гурток «Ляльковий театр» для учнів 1-5 класів. На перших заняттях діти мали можливість познайомитися зі специфікою театру ляльок, з правилами тримання ляльки-рукавички та особливостями руху її за ширмою. У подальших планах гуртка – постановка вистави за мотивами української народної казки «Пан Коцький».

На перших заняттях гуртка «Писанкарства та лялькарства» діти вивчили особливості створення ляльки-помічниці у навчанні. Окрім того маленьким майстрам сподобалися практичні заняття щодо техніки намотування хреста на ляльку-мотанку.

Бібліотека-філіал № 2 Централізованої бібліотечної системи знаходиться за адресою вул. Сумгаїтська, 24/1, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому. Найбільш відомими проектом бібліотеки є акція «Бібліотека під парасолькою».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100