Благодійний концерт, присвячений українським військовим, відбувся у КЗ «Черкаська санаторна школа Черкаської обласної ради».

b2ap3_large_DSC_6567

Доєдналися до свята заступник очільника області Олександр Шамрай, головний освітянин Черкащини Валерій Данилевський, військовослужбовці, волонтери та педагоги з своїми вихованцями.

Заступник голови ОВА подякував колективу закладу освіти, який є активним учасником волонтерського руху на підтримку ЗСУ. «Діти серцем і душею полинули не тільки в освітній процес, а й в свою громадянську позицію – позицію, яку вони тримають з першого дня військової агресії – надавати підтримку нашим військовим разом з педагогами, батьками. Все це надихає наших воїнів. Ви об’єдналися в єдиній справі з військовими – разом йти до перемоги», – зазначив Олександр Григорович.

b2ap3_large_DSC_6577

На концерті творчі колективи закладу, учителі, військовослужбовці ЗСУ подарували присутнім цілу палітру вокальних, хореографічних та театралізованих номерів, які були сповнені вдячності захисникам України та любові до Батьківщини.

Під час волонтерського заходу учасники зібрали 50 тис грн, які передали на потреби військових.

За інформацією Управління освіти і науки Черкаської ОДА

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Мавр 23.10.2022 16:32
Так інтернатів вже не повинно бути.Їх немає в законах про освіту.Це ж резервації для дітей.Вони повинні вчитись нарівні з іншими.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 Коля 23.10.2022 07:18
Якісь захисники ....захищають що??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100