реклама

реклама

Засновник та керівник інтернет-видання «Прочерк.інфо» Сергій Томіленко увійшов до складу Президії Ради нової федерації роботодавців медійної галузі. Сьогодні відбувся установчий з’їзд Всеукраїнського об’єднання роботодавців у сфері телерадіо, видавництва, рекламної та інформаційної діяльності.

Головою об’єднання було обрано відомого медіа-менеджера, колишнього генерального продюсера телеканалу «Інтер» Ганну Безлюдну. До складу Президії Ради об’єднання увійшли президент Першого національного телеканалу Єгор Бенкендорф (від телевізійної галузі), президент «Українського Медіа Холдингу» Борис Ложкін (від друкованих ЗМІ), Сергій Старицький (від рекламного бізнесу) та Сергій Томіленко (від інтернет-ЗМІ).

Новоутворена федерація ставить за мету об’єднання і відстоювання інтересів власників медіа-бізнесу в стосунках з владою, політиками та бізнесом.

«Ми не створюємо біржу праці, мова йде про організацію, яка відстоює інтереси бізнесу, інтереси власників. У нас проблеми медіа обговорюються зазвичай у контексті свободи слова.... На економічну складову практично ніхто ніколи не дивився. А саме на ній заснована справжня незалежність медіа. Як може бути, наприклад, газета незалежна, якщо її хтось утримує? Або її ніхто не утримує, і вона вибирає: сьогодні одному продалася, завтра - іншому, потім третьому, п'ятому», - пояснила «Телекритиці» ініціативу створення федерації Ганна Безлюдна.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100