реклама

реклама

Сесія новобраної обласної ради відмовилась включати до бюлетеню для таємного голосування кандидатуру депутата Любові Майбороди (самовисунення), та голосувала лише по одній кандидатурі. Від Партії регіонів.

Про «одноголосну» підтримку кандидатури головлікаря обласної лікарні Валерія Черняка і всіма делегатами  партійної конференції, і всіма новобраними депутатами від Партії регіонів заявив у ході сесії ректор Черкаського національного університету Анатолій Кузьмінський.

Валерій Черняк - новий голова Черкаської обласної ради, кандидатура губернатора Сергія Тулуба

Валерій Черняк - новий голова Черкаської обласної ради, кандидатура губернатора Сергія Тулуба


Головуючий на сесії обласної ради Сергій Тулуб (делегований до робочої президії фракцією ПР) надав слово для представлення програм і Валерію Черняку, і Любові Майбороді, але наполіг на тому, щоб по кожній кандидатурі депутати голосували за її можливе включення до виборчого бюлетеню.

У своїй програмній промові Валерій Черняк наголосив, що організовуватиме депутатів для успішної реалізації програми «Будуємо нову Черкащину» та буде «добиватися дійової співпраці з органами виконавчої влади». В основу своєї роботи Валерій Петрович покладе «Конституцію України, Укази Президента, Постанови Верховної Ради та Регламенту обласної ради».

Набагато конкретнішим був виступ депутата чотирьох скликань Любові Майбороди. Вона запропонувала публікувати поіменні результати депутатських голосувань на сайті ради, подавати проекти документів за 15 днів до дати проведення сесії, скоротити витрати на автотранспорт та заробітну плату для керівництва облради тощо. Головним для себе представниця «команди Одарича» бачить продовження курсу на національне відродження.

Фракція «ВО «Батьківщина» не висувала свого претендента на посаду голови обласної ради та зробила заяву про неголосування за кандидатуру від Партії регіонів.

Таємним голосуванням за безальтернативного нового голову Черкаської обласної ради Черняка Валерія Петровича проголосувала абсолюна більшість депутатів - 75 із 104.

реклама

Коментарі  

 
+2 #8 stepan 02.12.2010 12:30
От нехай би і займався своєю лікарською діяльністю, чого лізти в політику? Захотілося ще більше грошей і влади?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 ддт 01.12.2010 22:53
этот человек в прошлом хирург от бога.как главрач проявил лидерские и организационные способности.неоспоримый авторитет в своем колективе и в области в отрасли медицины. желаю удачи на новом месте.....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 сергей 29.11.2010 19:44
Я этому человеку очень благодарен.У него не только золотые руки , а еще доброе и отзывчивое сердце.Как доктору пожелаю много здоровья и успеха в новой работе.Только такие люди должны занимать такие руководящие посты,тогда в нашем регионе будет порядок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 валерий 29.11.2010 14:31
проекрасный врач-травматолог . прекрасный организатор и руководитель своего учреждения.очень умное и правельное решение что такая личность заняла пост головы обл.рады.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Лмила 20.11.2010 16:21
Тулуб вибирав послушного, керованого
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 stepan 17.11.2010 23:21
А обиратися головою ради мав право,якщо він не спромігся навіть обратися депутатом по мажоритарці, залякав свого супротивника і нагло відібрав мандат. А ви цю людину обираєте головою обласної ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #2 МІСЮСЬ 17.11.2010 19:35
Цікаво - до чого Тулуб дійде? Адже по закону він не мав права не включати Майбороду до бюлетеню для голосування. Конституційний суд навіть політреформу скасував через порушення процедур. Тепер Черняк не лигітимний і в любий момент може злетіти..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 ВВС 17.11.2010 13:26
Побоялся Тулуб перед Виктором Федоровичем засветить, что вольные демократы не только в городе, но и в облсовете могут строить погоду?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100