реклама

реклама

Фігурантка створювала сторінки в одній із соцмереж та продавала неіснуючий одяг й різні товари. Вона вимагала передплату, після — не відповідала покупцям. Слідчі розслідують кримінальне провадження.

328922474_966888021360692_1309363431591919171_n

До працівників відділу протидії кіберзлочинам в Черкаській області надійшли звернення громадян, яких ошукали при спробі придбати товар у продавця в мережі Інтернет. Кіберполіцейські спільно зі слідчими відділу поліцейської діяльності №2 Золотоніського районного відділу поліції, оперативниками карного розшуку ГУНП в Черкаській області, за процесуального керівництва Золотоніської оружної прокуратури, викрили та припинили протиправну діяльність шахрайки.

Правоохоронці встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетна 26-річна раніше судима мешканка Чорнобаївського району. Вона створювала фейкові сторінки в одній із соціальних мереж, де розміщувала оголошення про продаж одягу та різних товарів. Після здійснення замовлення, жінка в особистих листуваннях уточнювала деталі замовлення та вимагала від покупців передплату за товар. Отримавши гроші, шахрайка зникала.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили та довели причетність підозрюваної до 39 фактів вчинення шахрайських дій.

За вказаним фактом зловмисниці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Слідство триває.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100