Головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний повідомив у соцмережах:

- Мій Друг, Герой України, Начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Шаптала відзначив учора 50-річчя. Ми дружимо майже все життя. Гідно пройшли наші військові шляхи, досягнувши їхніх вершин, і, головне, залишилися людьми. Війна згуртувала нас, підкреслила сутність. Мужність, виваженість і людяність Сергія Олександровича проявилися з перших днів російського вторгнення у 2014-му році. Орден Богдана Хмельницького та «Золота зірка» Героя України це тільки доводять. Як і те, що старший син обрав шлях батька і є офіцером Збройних Сил України. Безсонні ночі, десятки годин напруженої роботи, тисячі документів - все для забезпечення боєздатності війська, все для прийдешньої Перемоги. Дякую за дружбу, за надійне плече і підтримку! За самовіддану службу своєму народові! Честь служити пліч-о-пліч у цей трагічний і величний час! Многії літа, мій Друже! Щастя вашій прекрасній родині! Хай повниться ваш славетний козацький рід! Хай квітне наша Україна!

На своїй сторінці ФБ політолог-міжнародник Тарас Чорновіл поширив поздоровлення Головнокомандувача і доповнив його:

- Приєднуємося до вітання. Стійкості та швидкої перемоги. А ще, щоб брудні політики своїми лапами не лізли у військові справи й не заважали захищати Україну.

Шаптала Сергій Олександрович народився у Костянтинівці тоді ще Смілянський район Черкаської області, брав безпосередню участь в боях за Дебальцеве. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького 3 ступеня, Званням Герой України з врученням ордена «Золота Зірка».

На фото Сергій Шаптала під час візиту в Черкаси у 2018 році (фото Андрія Кравця)

374fbe18569acbd713e67afd15c4559f

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100