реклама

реклама

Представники об’єднаної опозиції надзвичайно часто кричать про майбутнє фальшування виборів, підкуп виборців, тиск на них, погрози життю, звинувачуючи у цьому владу. Проте, виявляється, окремі з них так жорстко борються за депутатський мандат, що не гребують нічим. Готові навіть продавати компромат на своїх же однопартійців та фальсифікувати заяви, керівних однопартійців, задля того, щоб облити брудом – увага(!) – колишніх соратників. Воістину найяскравіше втілення життєвої філософії «любих друзів». Бо більше того, вони вважають, що своїми махінаціями можуть увести в оману виборців, виливаючи їм на голови відверту брехню.

Так, тільки відверто неправдивим повідомленням є надрукована у останньому номері газети «Нова Молодь Черкащини» заява керівника фракції «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» у Черкаській обласній раді Володимира Греся щодо кандидата у депутати по одномандатному виборчому округу №194 Світлани Трофімової. Передовсім тому, що, як виявилося, сам Гресь до заяви …не має жодного стосунку. Він це підтвердив у телефонній розмові. Буквально він сказав таке: «Я не в курсі. Мабуть, Булатецький щось чудить, проявляє свою ініціативу». І це не викликало здивування.


Власне, це тільки припущення. Але подумаймо – навіщо ця заява самому Володимиру Гресю? Усі журналісти і депутати знають Греся як надзвичайно мирну, спокійну і неконфліктну людину. На Володимира Анатолійовича зовсім не схоже. Та зрозуміло, що сам Гресь у суд не піде – бо ну сором же, своїх отак виставляти на посміх.

Окрім того, з якого дива Гресю робити таку заяву, якщо він сам балотується у виборчому окрузі №195? Отже, це вигідно тільки тому, хто сам балотується у окрузі №194! Тобто, Миколі Булатецькому. До речі – ще одразу питання до редакції газети – дорога редакціє, а чому, якщо Гресь є кандидатом у депутати, нехай і по виборчому округу №195, а не №194 – чому його заява не маркована як політична реклама? Це є пряме порушення закону.

І ще один такий момент – на сайті обласної ради за адресою http://www.oblrada.ck.ua/structure/fractions.html#2 і досі знаходиться повний список депутатів фракції «ВО «Батьківщина» у облраді, де зазначено, що Гресь є головою фракції, а Світлана Трофімова – заступником голови фракції.

А у надрах апарату облради зберігається документ – протокол спільного засідання фракцій «ВО «Батьківщина» Черкаської міської та обласної рад від 9 грудня 2011 року із підписом Греся, який доводить, що на цьому засіданні Трофімову було обрано заступником голови фракції.

Так, об’єднана опозиція заявляла, що виключила за рішення балотуватися самостійно депутатів Світлану Трофімову, Віталія Поляха та Павла Філіпенка. Але жодного документу, який би підтверджував це виключення, заявники надати не можуть. Більше того, чомусь таку заяву озвучила Наталя Старікова, яка представляє «Фронт змін», а не «Батьківщину». До речі, вже вдаючись у бюрократичні деталі – рішень має бути два, якщо вже на те пішло – про зняття з посади заступника голови фракції та про виключення із фракції. Жодне з цих рішень не запротокольоване, а отже існують тільки у вигляді усних заяв і повідомлень у пресі, не підтверджених документально.

А у ході виборчої кампанії депутати облради утворили міжфракційне об’єднання об’єднаної опозиції, куди увійшли 19 депутатів, за винятком покараних своїми ж однопартійцями. Заяву про утворення міжфракційного об’єднання зачитав голова обласної ради Валерій Черняк на останньому засіданні сесії облради. Проте він не сказав ані слова про виключення депутатів із фракції «Батьківщина». А отже, немає такого документу. Бо голова облради зачитує тільки ті документи, які йому попередньо підготували. І тут виникає парадокс – за документами, існує і фракція ВО «Батьківщини» і міжфракційне об’єднання ОО та «Фронту змін». І в одній нібито виключені депутати-самовисуванці є, а в іншому – немає. Так що, до речі, той, хто готував заяву нібито від імені Греся, мав би ще й підписати його не «керівник фракції партії «ВО «Батьківщина» у Черкаській обласній раді», а «керівник міжфракційного об’єднання партій «ВО «Батьківщина» та «Фронт змін», якось так.

Коментар Трофімової Світлани: «За весь час передвиборного періоду, я жодного разу не згадала про своє відношення до партії «Батьківщина», хоч і на сьогодні залишаюсь заступником голови фракції. Я усвідомлено прийняла рішення балотуватися, як самовисуванець. На мою думку, нинішні партії дискредитували себе - їм не має довіри, і я не хочу мати до них ніякого відношення. Хаос в середині партійних організацій, маніпулювання та пересування кандидатів - наче вони  безхребетні та не мають своєї думки - це не для мене. Я переконана, депутат незалежний, незаангажований, зважений, який відповідає перед народом за свої слова та дії  - ось що зараз потрібно.

Щодо Булатецького, я не розумію його політичного іміджу. На фестивалі від книжкового магазину « Буквиця» 20.10.12 р. він вголос заявив, що прийняв участь у фінансуванні цього заходу та зробив подарунки (хочеться вірити, що все це з виборчого фонду), та згадав імена Томенка, Греся, Островської і перетворив свій виступ на передвиборчу агітацію  серед дітей та підлітків. І саме не зрозуміле було те, що він закликав своїх слухачів (дитячу аудиторію) говорити по-українськи та кохатися по - українськи! Це жахливо - що людина не усвідомлює де він знаходиться, кому та що він говорить!»

P.S. До речі Трофімова Світлана подає до суду з приводу поширення неправдивих відомостей.

* передвиборна агітація кандидата у народні депутати України по виборчому округу №194 Світлани Трофімової

реклама

Коментарі  

 
0 #29 Матвей 26.10.2012 08:10
Ну и о чём тут понаписали?Щелкопёры,блин.В газете была опубликована статья Греся,он и подписал её.При чём тут Булатецкий?Трофимовой уже разговоры по телефону мерещатся,то с Гресём то с Господом Богом...Вчера суд поставил точку под всем этим бредом..Трофимовой отказано в претензиях к газете "НМЧ".Свэта,извинятьс я будешь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #28 КС 25.10.2012 16:01
Гресь корисного залишив після себе тільки ................!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #27 Жора 24.10.2012 21:58
Цитую Марія:
Світланочко! Не бери гріх на душу. Блін, "самовисуванка" від регіонів.!


Марія, Ви шо з дубу впали????????????????
Яка з Трофімової ПР????
Сьогодні до нас на роботу заносили запрошення для 18 річних і відкрито говорили:голосу йте за Жуковську-це ми, партія регіонів.
ПР буде рада, тому,що ті що повинні були об'еднатися зараз л'ють бруд один на одного. Опозиція, як свора собак з однією головою пана Б-го брешуть в полі! Бо вона нікому не потрібна-ця їхня брехня!
Взагалі різниця між Б-ким та Трофімовою в тім що, Б-кий вилазить на поверхню за рахунок обливання брехливим брудом овсіх своїх опонентів, а пані Трофімова тим що каже правду людям та відкриває очі їм.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #26 Nazar Stodola 24.10.2012 20:17
маніпулювання та пересування кандидатів - наче вони безхребетні та не мають своєї думки - це не для мене.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ну так. КУН-СПУ-БЮТ - це етапи Вашого шляху. А те, що безхребетні - це точно. Гафінова, навіть не дивлячись, що ви й слова українською не виговорите, спокійно (й принципово) висунула Вас від КУНу в депутати міськради. Щоправда, Ви тут же відхрестились і долучились до діаметрально-протилежної марксистсько-ленінської СПУ. Ну, а щодо ліберального БЮТу, то тут сам Бог Вам нашептав зріктися його через його безхребетність. Бажаю й надалі мати твердого й непохитного хребта!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #25 Полишинель 24.10.2012 19:10
У этой тушки совсем нет совести, ведь она прошла от Батькивщины, при помощи Булатецкого, а потом предаоа партии
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #24 Правда 24.10.2012 18:29
Цитую Степ:
Даценко і Булатецький можуть собі дозволити те,що інші робити і навіть говорити бояться через страх перед системою. Гегель з цього приводу якось сказав: "Жодна людина не може бути героєм для лакея. Не тому, що вона не герой. А тому,що лакей тільки лакей."

А в чем, простите, героизм-то? В орах с пеной у рта? В ломании турникетов? В детях с заклееными ртами? В стихах? В компроматах за деньги на своих же? В фотках на фоне Юли, или её честного взора? Вот в чем???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #23 Виборець 24.10.2012 17:55
Виборча кампанія висвітила всю гниль самозванної "обєднаної опозиції". Подивіться на місцевих лідерів: Гресь, Булатецький, Даценко, Бондаренко. Суцільні пристосуванці, які в 2005 Ющенком прикривались - поки давав гроші, потім до Юлі переметнулись . Їх політична кар`ера - живий приклад двуликості заради особистого збагачення. Гресь з Бондаренком добряче підзаробили на комунальному майні та бюджеті в обласній раді, Даценко живиться падаллю - хто підкине будь-яких грошенят, великий "фермер" Булатецький обдирає українських селян заради свого трьохповерховог о кодеджу з басейном. Сьогодні вони виключають з фракції Трофімову, а п`ять років тому зняли с посади голови фракції БЮТ та виключили з партії Любов Волордимирівну Майбороду, яка не погодилась організовувати голосування за проплачені Мушіякою хабарі. Все темне рано чи пізно стає явним

Повністю підтримую ці слова...прямо війна серед братів...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #22 Сонька Золотая Ручка 24.10.2012 16:28
Из Трофимовой такой бизнесмен как...............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #21 Марія 24.10.2012 16:28
Світланочко! Не бери гріх на душу. Блін, "самовисуванка" від регіонів.!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #20 Читач 24.10.2012 16:16
Цитую Степ:
Даценко і Булатецький можуть собі дозволити те,що інші робити і навіть говорити бояться...


Ну да, попробовал бы кто-то из простіх смертных ломать турникеты...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100