реклама

реклама

24 квітня, гарної весняної днини зустрічатиме свій день народження дорогий наш син, люблячий і дбайливий чоловік, батько, дядько, висококваліфікований агроном-науковець Андрій Петрович Душейко із Васютинців!

Душейко А. на 1 стор.

Нехай попри нелегкі часи Господь береже тебе, і повсякчас благословляє на хороші справи та щасливі літа. Нехай твоя енергія, багатий досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал продовжують ще багато років служити на благо та розквіт аграрного сектору корпорації,  краю та країни. Здоров'я міцного тобі, стійкості духу, підтримки найдорожчих людей, успіху та здійснення гарних мрій. Удачі в усіх справах! Добра і віка! І найголовніше побажання - Перемоги та миру в рідній Україні!

Із любов’ю родина Душейків


Із великою повагою та шаною колектив асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району»  вітає із днем народження заслуженого працівника сільського господарства України, кандидата сільськогосподарських наук, наукового консультанта з агровиробництва,  співзасновника корпорації «Дніпро» Андрія Петровича Душейка!

Ваш винятковий професіоналізм і безмежна відданість справі, багатогранний талант, надзвичайна працьовитість і наполегливість дали Вам змогу досягти значних успіхів у сфері Вашої діяльності, здобути шану та повагу серед людей. Зичимо, аби кожна Ваша ідея втілилася в життя, будь-яка справа приносила успіх, а кожен день був насиченим і плідним. Нехай підлеглі щиро Вас поважають, а рідні міцно люблять. Нехай Господь береже Вас і подарує многії і благії літа!

реклама

Інші матеріали по темі:

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100