Відкритий Чемпіонат області з картинг-слалому проведуть у Черкасах, його учасниками стануть діти віком 13-16 років. Це перша автоспортивна подія на Черкащині з моменту повномасштабної війни.

картинг-слалом

Про це повідомляють організатори чемпіонату.

– Зараз в Україні не проводяться ані Чемпіонати, ані Кубки з автоспорту. Та я впевнений, що після Перемоги Автомобільна федерація України зможе їх відновити. Поки ж ті автоспортсмени, які мешкають у відносно безпечних містах, зосередилися на волонтерстві та одночасно пробують хоча б час від часу організовувати невеликі змагання. У Черкасах ми плануємо провести Чемпіонат для підлітків із картинг-слалому, – говорить керівник Автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко. – Це наша спільна ініціатива разом зі Східноєвропейським університетом ім Р. Аблязова, Фаховим коледжом СУРА, картинг-клубом «Черкаси» за підтримки Департаменту освіти та гуманітарної політики міської ради й Управління сім‘ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Картинг-слалом – відносно молода дисципліна автоспорту. За рік до повномасштабної війни в Україні відбувся лише один Чемпіонат України серед професійних спортсменів.

Це маневрування картингом між фішками (своєрідними перешкодами).

Для розміщення змагальної фігури не потрібно багато місця, вистачить парковки. Тому в Черкасах Чемпіонат відбудеться на майданчику перед Палацом спорту «Будівельник» 13 травня.

Учасниками запрошують дітей віком 13-16 років. За правилами, команда має складатися з двох осіб: хлопець та дівчина. Кожен з них за чергою на картингу буде проїздити фігуру між фішками. Матимуть по кілька спроб. У результат братиметься загальний час проїзду кожного з команди.

Наразі триває реєстрація команд.

Організатори просять не зволікати та якомога швидше зареєструватися, адже буде всього лише 20 команд.

Реєстрація тут

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN8VNWoGy8d633wqfcGTvAegUxfC0gIr2C3REd7V6nBV9NaQ/viewform

Інстаграм змагань

https://instagram.com/karting_slalom_cherkasy?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Контакти організаторів: (067) 470-46-51

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100