реклама

реклама

Триває робота виконавчого комітету в умовах воєнного стану. Доводиться не лише долати виклики, пов’язані із війною, а й щодня вирішувати поточні питання життєдіяльності міста.

IMG_5856

30 травня відбулося засідання виконавчого комітету, на якому розглянули більше 30 питань. Серед них – низка питань служби у справах дітей, нагородження спортсменів та медичних працівників, питання квартирного обліку, надання дозволів на видачу ордерів фізичним та юридичним особам на видалення аварійних дерев.

Також погодили інвестиційну програму КПТМ «Черкаситеплокомуненерго» на 2023 рік. Як розповів директор підприємства Павло Карась, виконання інвестиційної програми за попередні три роки складає 96,7%, решту просять перенести на цей рік. За ці кошти планують провести реконструкцію трьох котелень та комерційних вузлів обліку газу.

Черкаська міська рада продовжує турбуватися про захисників та їхні родини. Так, під час засідання внесли зміни до програми соціальної підтримки сімей. Як повідомила в.о.директора департаменту соціальної політики Юлія Ніконенко, змінами передбачається надання можливості оздоровлення коштом міського бюджету дітей, чиї батьки беруть участь у російсько-українській війні, проте ще не мають статусу учасника бойових дій.

Крім того, виконавчий комітет проголосував за відшкодування вартості виконаних робіт з капітального ремонту ліфтів одному з ОСББ у 2023 році. Також за зверненням «Укртелекому» ухвалили рішення про встановлення дорожніх знаків «Зупинку заборонено» на проїзді від вулиці Байди Вишневецького до будівлі АТ «Укртелеком».

«Місто живе, працює, розвивається. За кожен спокійний ранок у тилових Черкасах дякуємо нашим Збройним Силам. Віримо в ЗСУ, підтримуємо ЗСУ, і тоді обов’язково перемога буде за нами», – прокоментував міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міськрада.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #3 Оля 31.05.2023 10:51
Заборонити щось, на цей раз зупинку - яка велика турбота про народ. Красно дякуємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Василь 31.05.2023 09:23
Московських попів землі не позбавляють - чекають…. Так само як в грудні 2021 ці «красави» не могли зібратися щоб питання тероборони розглянути, поки не винесли на сесію питання дерибану землі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Відходи життєдіяльності 30.05.2023 20:40
Розглянули питання життєдіяльності .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100