реклама

реклама

Тіньова робота шкодить обороноздатності країни та звужує гарантовані трудові права працівників. На цьому наголосили фахівці Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці роботодавцям і працівникам у м. Сміла на Черкащині.

cherkasy-2-smila-rejd-768x655

Інформаційні відвідування закладів торгівлі, громадського харчування і обслуговування населення посадовці провели спільно з соціальними партнерами – представниками Смілянської міської ради та центру зайнятості.

Роботодавцям підкреслили, що сплачені податки наближають нас до перемоги. Ті з них, які не укладають трудові договори із працівниками та не сплачують податки, завдають удару по обороноздатності нашої країни.

cherkasy-3-smila-rejd-768x634

Наголосили, що для оформлення трудових відносин з працівником роботодавці повинні укласти трудовий договір, також дотримуватися вимог законодавства про оплату праці, забезпечити безпечні умови праці.

Працівників попередили, що відсутність офіційного оформлення призводить до втрати гарантій у трудових відносинах – до поганих умов праці, штрафів, відсутності соціального захисту та можливої трудової експлуатації.

Пресслужба Управління інспекційної діяльності у Черкаській області

Центрального міжрегіонального управління Державної служби з питань праці

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100