У змаганні виробників FPV-дронів «Суперкубок FPV» перемогли учасники з Черкас — пілоти-інженери проекту «Черкасидронбуд» від ГО «Черкаський Інститут Міста». Захід спільно організували Міністерство цифрової трансформації та Армія Дронів. Все — аби підсилити Сили оборони України. Серед 14 учасників із різних міст, які продемонстрували потужності 18 дронів, черкаські пілоти показали найкращі результати і здобули першість.

Від швидкості розгортання дрону, його маневреності, якості ураження цілей до здатності літати в умовах РЕБ — усі ці потужності вироби демонстрували на заході представникам Сил оборони. З огляду на все, бойові пілоти та інструктори шкіл пілотування обрали 3 найпотужніші безпілотники.

Суперкубок FPV-2

За словами керівника проекту «Черкасидронбуд» Івана Подоляна, ця перемога — дрібниця, порівняно з тим довгим шляхом, який ще чекає попереду, і тієї перемоги, заради якої його запускали в життя. І все ж змагання вкрай важливі, бо дають змогу не лише продемонструвати можливості виробів, а й зауважити їхні сильні та слабкі сторони, звіритися з іншими учасниками галузі.

— Перемога черкаських фахівців у «Суперкубку FPV» важлива для розуміння, де ми є зараз і куди спрямовувати ресурси. Вона важлива також для всієї команди проекту, бо дає відчуття задоволення від результатів нашої вже піврічної праці. Тож, ми вдячні всім благодійникам, хто підтримує цей проект, адже він існує виключно завдяки вам. І запрошую до участі всіх охочих підтримати «Черкасидронбуд» своїми внесками.

Про це інформують організатори

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100