реклама

реклама

В Одесі наприкінці жовтня проходив чемпіонат України з танцювального шоу, який став відбірковим на чемпіонат світу 2013 року, що пройде в Угорщині. Вихованці зразкових художніх танцювальних колективів «Вікторія» та «Театр танцю «ТАІР» Черкаського міського багатопрофільного молодіжного центру гідно представили рідне місто на цьому фестивалі та отримали квоти для участі у Чемпіонаті Світу із сучасної хореографії.

Колектив «Вікторія» показав чотири групові хореографічні композиції, за які був нагороджений кубками за І та ІІ місце. Пара Вікторії Сухенко і Євгена Дубінчука отримали золото у категорії «шоу-модерн юніори», а парі Микити Черкасова і Дарини Лободи не було рівних у «контемпорарі», дует Богдана Чорна та Анна Кузьменко здобули срібло у категорії «данс-шоу».

Вдалими сольними виступами порадували Микита Черкасов, Дарина Лобода, Анна Кузьменко, Богдана Чорна, Маргарита Неліна, Ольга Ліла, які у різних вікових групах та танцювальних категоріях піднімалися на різні сходинки п'єдесталу пошани, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

Вихованки ж «Театру танцю «ТАІР» Євгенія Руденко та Каріна Черниш нагороджені титулом чемпіонів України в номінації «юніори – джаз-дует». Юні танцівниці посіли почесні І та ІІ місця в номінаціях «юніори – сучасний естрадний танець – соло», «юніори – народний танець – соло» відповідно. А Іванна Чухліб та Олександр Коротков посіли ІІ місце в номінації «юніори – fantasy – пара». За командні виступи артисти отримали золоті кубки в номінаціях «юніори – сучасний естрадний танець – мала група», «юніори – вільна танцювальна категорія – мала група».

– Ми здобули лише перші квоти для участі в Чемпіонаті Світу 2013 року, однак попереду у колективів ще багато роботи. Зокрема, ми повинні успішно виступити на чемпіонаті України із сучасного танцювального спорту, який відбудеться в Ялті у грудні, – розповідає керівник колективу «Вікторія» Вікторія Сухенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100