реклама

реклама

КП «Черкасиводоканал» продовжує допомагати регіонам, які постраждали внаслідок російської агресії. Про це інформує пресслужба водоканалу.

353863546_572689511684835_5771662404503793836_n

Цього разу підприємство відправило на допомогу водоканалу Нікополя автоцистерну і працівників – для підвезення питної води жителям. Адже наразі в місті, де проживає понад сто тисяч людей, повністю відсутнє централізоване водопостачання. Така ситуація в Нікополі склалася через падіння рівня води у водосховищі через підрив росіянами Каховської ГЕС.

Зараз для мешканців організовано підвіз води та пункти її роздачі по місту.

Підтримати колег і допомогти жителям Нікополя вирушили черкаські комунальники за кермом автоцистерни. Разом із колегами із інших водоканалів вони зараз допомагають розвозити воду у точки її розливу. Всього в місті наразі організовано 21 такий пункт.

Також із фонду профспілки «Черкасиводоканал» виділив матеріальну допомогу Херсонському обкому профспілки працівників ЖКГ. Раніше таку ж фінансову підтримку наше підприємство надало Запоріжжю, Сумам, Харкову, Чернігову.

«Хочеться підтримати колег, які опинилися в скрутній ситуації, зараз у Нікополі просто катастрофічно не вистачає машин для підвозу питної води. Тому ми, і інші водоканали України, відправили свої цистерни і працівників на допомогу, адже розуміємо, наскільки складно зараз місту забезпечувати жителів водою. Тримайтеся, ми з вами. Разом – до перемоги!» - наголосив Іван Сухарьков, директор КП «Черкасиводоканал».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100