У Черкаському художньому музеї відбулася благодійна зустріч з відомими блогерами «SMM – Стань Мілітарі Меценатом». Учасниками якого стали Леся Мущенко, Валентин Чернявський, Микита Підкопай, Світлана Погребняк, Андрій Рябцев.

Основною метою заходу, який організував Благодійний фонд «Надія на майбутнє», був збір грошей на авто для легендарної 93 бригади.

– Ми постійно допомагаємо військовим та цивільним, зокрема публікуємо різні збори (попередньо ретельно перевіривши їх) також періодично  оголошуємо свої. Днями передали 500 кг. медицини для поранених захисників, які лікуються у КНП «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» зараз спрямовуємо усі свої зусилля, на придбання автівки для військових,  – розповідає засновник спільноти «Типові Черкаси» та співзасновник БФ «Надія на майбутнє» Андрій Рябцев.

photo_2023-07-01_12-04-44

У ході заходу гості спілкувалися з відомими блогерами, мали змогу задати їм запитання та придбати у них інформаційні послуги. Також відбулася незвична лотерея: впродовж вечора гості писали побажання військовим, а вкінці рандомно один із авторів побажання отримав прапор України з підписами захисників. 100% виручених коштів буде витрачено на покупку автомобіля для військових.

– Донатів стає все менше, а запитів у військових навіть більше. Тому й вирішили зробити захід, який би був одночасно креативний, корисний для учасників і дав змогу зібрати гроші. Блогери наживо в Черкасах такого ще не робили, тому й запросили їх. Фонд мав запити на «Мавіки» та автівку, але за покупку дронів вдалося домовитися з благодійником, а на машину збираємо. Ми дуже вдячні блогерам, які не лише погодилися взяти участь, але й активно долучилися зі своїми творчими ідеями щодо збору. До слова, сьогодні у заході беруть участь не просто блогери з великою кількістю підписників, але й з глибокими власними історіями: це і вдова загиблого військового, і переселенець з Харкова, і військовий ЗСУ,  – пояснює ідею заходу його співорганізаторка Юлія Баранько.

Під час зустрічі для 118-ї окремої бригади ТрО передали три дрони Мавік-3 та підсилювачі зв’язку. Ця техніка уже зовсім скоро буде використовуватись за призначенням, а саме допомагати захисникам наближати Перемогу.

–  Наша родина активно допомагає і військовим, і постраждалим від війни. Не завжди про це розказуємо, але робимо багато. Тому, коли нас запросили на такий захід ми без вагань погодилися,  – ділиться емоціями учасниця заходу, блогерка Леся Мущенко.

Загалом вдалося зібрати понад 35 тисяч гривень. Цього, звісно, замало. Тому й благодійники, і військові будуть вдячні за донати. Про витрату грошей обіцяють прозвітувати на сторінках фонду в соціальних мережах.

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «НАДІЯ НА МАЙБУТНЄ»

Картка фонду: 4966836001259408

Розрахунковий рахунок фонду: UA503204780000026004924934982

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100