реклама

реклама

У Центральному штабі Об’єднаної опозиції з’явилась інформація, відповідно до якої окружкомом № 197 упродовж останнього тижня імовірно керувала людина із непогашеною судимістю, пише сайт «Про головне».

Громадянина Максима Онищенка, рішенням Центрвиборчкому призначено на посаду голови ОВК № 197 на минулому тижні. Кілька останніх днів ОВК під його керівництвом приймала досить суперечливі рішення, і впритул не бачила тих фальсифікацій, що вчиняли члени окружкому, працівники комп’ютерного відділу та представники деяких ДВК. Шокуюча звістка про непогашену судимість Максима Онищенка надійшла до штабу кілька годин тому, і поки її ніяк не коментують, але говорять, що вона стала предметом детального дослідження.

Якщо ж достовірність інформації встановлять, то це прояснить багато темних сторін у діяльності ОВК. Адже тоді стане зрозуміло, чому гальмувався процес обробки протоколів ОВК і хто стоїть за фактами передачі на сервер ЦВК відверто брехливих даних про наслідки голосування виборців 197-го округу.

Сьогодні ж подібну інформацію розмісти у себе на сторінці в Фейсбуці нардеп Володимир Ар’єв: «Голова канівського ОВК 197 Максим Онищенко з 2009 року має непогашену судимість. Він за законом не мав права займати будь-яку посаду у виборчій комісії» – написав нардеп.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100