реклама

реклама

У жовтні податківці Черкаської області зібрали рекордну суму акцизного податку до державної скарбниці: 167,2 млн. гривень акцизу, що становить 27,9 млн. гривень понад завдання.

Слід відзначити, що жовтнева сума акцизного податку в 1,4 раза більша за середньомісячну за 9 місяців цього року та в 1,2 раза більша за збір даного податку у вересні.

Загалом у жовтні податківці зібрали 245,7 млн.грн. платежів до державного бюджету, на 20 млн.грн. більше за завдання (виконання 108,1 відс.). Завдання з забезпечення надходжень до місцевих бюджетів виконано на 109,5 відс., додатково зібрано 16,5 млн.гривень.

Внаслідок об’єднаних зусиль усіх ланок податкової служби області досягнуто рівня жовтня минулого року зі збору платежів до загального фонду державного бюджету. Темп росту надходжень до місцевих бюджетів склав 126,6 відс., додаткові надходження – 40 млн.грн.

Жовтневі завдання виконали 8 інспекцій: ДПІ у Черкаському районі, Смілянська, Уманська, Золотоніська об’єднані державні податкові інспекції,  Звенигородська, Корсунь-Шевченківська, Кам’янська та Христинівська міжрайонні ДПІ, інформує прес-служба ДПІ в місті Черкаси.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100