реклама

реклама

Народний депутат Сергій Рудик просить скасувати рішення про скорочення маршруту курсування електропоїзда №6504 до ст. Цвіткове і забезпечити його курсування зі ст. Миронівка. Відповідне депутатське звернення він надіслав керівництву «Укрзалізниці».

Як зазначає народний депутат, до нього надходить величезна кількість звернень виборців – мешканців Корсуня, Городища, Хлистунівки та інших населених пунктів Черкаської області, в яких люди обурюються нещодавнім скороченням маршруту приміського поїзда №6504 Миронівка-Черкаси до ст. Цвіткове.

Без-імені-6

«Навесні поточного року Укрзалізниця організувала курсування приміського поїзда №6504 Миронівка-Черкаси, що дозволяло мешканцям зазначених вище населених пунктів Черкаської області зручно та вигідно діставатись до обласного центру вранці (прибуття до Черкас о 08:07) та ефективно використовувати час в обласному центрі для відвідування закладів охорони здоров’я, освітніх та адміністративних закладів та повертатись додому цього ж дня.

На жаль, з 25 липня 2023 р. маршрут даного приміського поїзда було скорочено до станції Цвіткове, і відтоді цей приміський поїзд курсує за скороченим маршрутом Цвіткове-Черкаси. Тому населені пункти, які розташовані на ділянці від ст. Цвіткове до Миронівки, втратили сполучення із Черкасами.

Слід зауважити, що таке рішення позбавило громадян можливості користування залізничним приміським сполученням, змушуючи їх користуватись автомобільним транспортом. Це істотно вдарило по кишенях громадян, адже якщо проїзд електропоїздом з Корсуня-Шевченківського до Черкас коштує 35 грн, то проїзд автобусом – 140-150 грн, тобто вчетверо дорожче. А багатьох соціально незахищених громадян взагалі позбавило можливості подорожувати», – ідеться у депутатському зверненні.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Вчителька-філологиня 15.08.2023 23:12
Депутат (його референт) мав би вже знати значення слів, якими послуговується у діловому листуванні. Тож нагадую, що подорож — переміщення якоюсь певною територією з метою її вивчення, а також із загальноосвітнь ою, пізнавальною, спортивною цілями. Порада - більше приділяти уваги самоосвіті, а не піару.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100