З моменту повномасштабного військового вторгнення рф на територію України "культурний фронт" Ватутінської міської територіальної громади всіма силами намагається психологічно підтримати та емоційно розвантажити населення, а також надати посильну допомогу військовим.

Ватутінська міська ТГ

На початку було лячно й важко, як і всім, але згуртувавшись, взялися допомагати матеріально й фінансово. З травня 2022 року, за погодженням з обласною військовою адміністрацією, за участю творчих колективів клубних закладів громади почали проводитися благодійні концерти. Так, протягом року, на потреби Захисників України заклади культури своїми масовими заходами допомогли поповнити рахунок БО «Єдність та порозуміння» на 126 563 грн. Окрім цього професійні колективи та виконавці також долучилися до збору коштів на допомогу ЗСУ та передали на рахунок БО «Єдність та порозуміння» кошти на загальну суму 10200 грн.

Але на цьому ми не зупинимось. Колективи і надалі будуть працювати і допомагати нашим воїнам.

Всі працівники культури Ватутінської міської територіальної громади об'єдналися словом, думкою, ділом та разом роблять одну єдину справу - наближають нашу країну до Перемоги!

Україна в кожному з нас! Разом зібрали 136 763 грн.

Разом до перемоги!

Про це повідомляє комунальна установа "Обласний центр народної творчості та культурно-освітньої роботи" Черкаської обласної ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100