Амбітна молодь, яка досягає успіхів у вивчених предметах, науково-дослідницьких роботах і творчих конкурсах є невід'ємною частиною майбутнього суспільства. Їхні зусилля спрямовані на розширення горизонтів знань та формування інноваційного світу завтрашнього дня.

Міський голова Анатолій Бондаренко разом із профільною заступницею Анастасією Чубіною вручили сертифікати на виплату премії переможцям заключних етапів Всеукраїнських олімпіад, конкурсів та педагогічним працівникам, які підготували цих переможців, а також випускникам, які одержали два результати по 200 балів за підсумками Національного мультипредметного тесту.

369704938_905164797813931_7489505846735463966_n

«Які ж талановиті, розумні та амбітні діти живуть у Черкасах. Їм довелося навчатися під час блекаутів, загроз ракетних обстрілів, але навіть у таких умовах вони змогли добре підготуватися та отримати гарні результати. Пишаюся нашими школярами та маю надію, що більшість із цих дітей після отримання освіти залишиться у нашому місті та працюватиме на його розвиток і розбудову», - відзначив Анатолій Васильович.

«Найкращою промоцією міста є наші діти. Вони підтверджують це звання своїми здобутками та перемогами, прославляючи Черкаси на всеукраїнських та міжнародних аренах. Другий рік поспіль за ініціативою та підтримкою міського голови Анатолія Бондаренка ми заохочуємо учнівську молодь, яка є переможцями олімпіад та конкурсів. Сподіваємося, що ця грошова винагорода за плідну та кропітку працю надихатиме на подальші успіхи», - підкреслила Анастасія Сергіївна.

Отже, сертифікати на виплату премії за перемогу в ІV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2022/2023 навчальному році отримали:

БАРАНІКОВА Аріна – учениця ГПЛ, за І місце з української мови та літератури.

ГОНЧАР Зоряна - учениця ГПЛ, за ІІ місце з української мови та літератури та їхній педагог СОЛОМАХА Ніна Іванівна - учитель української мови та літератури.

СМАЛИУС Андрій – учень ЗОШ № 19, за ІІ місце з географії та КРАВЧЕНКО Ірина Степанівна - учитель географії.

ШЕВЧЕНКО Віталій – учень гімназії № 31, за ІІ місце з хімії та ТЕСЛЕНКО Світлана Миколаївна – учитель хімії.

ЖАРІКОВ Артем - учень ФІМЛІ, за ІІІ місце з астрономії та МОЛОДИК Тетяна Володимирівна - учитель фізики.

СОЛОВЙОВ Гліб - учень ГПЛ, за ІІІ місце з географії та КОПІЙКА Тетяна Григорівна - учитель географії.

ХОРОШКОВСЬКИЙ Владислав – учень ЗОШ № 2, за ІІІ місце з історії та КУЧІНА Ірина Василівна – учитель історії.

БРАТЧИКОВ Роман – учень СШ № 3, за ІІІ місце з екології та ДОВГАЛЬ Людмила Володимирівна - учитель біології та екології.

САМЕЛЮК Анастасія – учениця гімназії № 9 ім.О.М.Луценка, за ІІІ місце з біології та ЛИСЕНКО Неллі Олександрівна - учитель біології.

ГРАБОВИЙ Лев – учень ЗОШ № 26 ім.І.Ф.Момота за ІІІ місце з фізики та ІІІ місце з хімії та ОВСІЄНКО Наталія Іванівна - учитель хімії та ЯЦЕНКО Варвара Василівна – учитель фізики.

КОВБАСЕНКО Анна - учениця ЗОШ № 19, за ІІІ місце з української мови та літератури та КОРОТКА Лілія Вікторівна - учитель української мови та літератури.

Сертифікати на виплату премії за перемогу на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу – захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році отримали:

ГРОМОВИЙ Денис – учень гімназії № 31, за І місце з інформаційних технологій та БІЛОГОРОДСЬКИЙ Юрій Сергійович - науковий співробітник навчально-наукового центру «Фізико-хімічне матеріалознавство» НАН України, завідувач відділенням комп’ютерних та технічних наук КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми ЧОР».

ПІХУР Аліса – учениця ГПЛ, за ІІ місце з англійської мови та КАРПЕНКО Ніна Володимирівна – учитель англійської мови.

БОРИСЕНКО Володимир – учень СШ № 28 ім.Т.Г.Шевченка, за ІІ місце з математики та ВЛАСЕНКО Валентина Леонідівна - методист КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми ЧОР».

ДМИТРИК Вероніка – учениця гімназії № 31, за ІІІ місце з історії України та ПРИСЯЖНЮК Юрій Петрович – учитель історії.

ДЬЯКОНОВА Анастасія - учениця ЗОШ № 32, за ІІІ місце з історії та ТАРАСКІНА Лілія Анатоліївна – учитель історії та НЕРАДЕНКО Тетяна Миколаївна - кандидат історичних наук, методист КЗ «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми ЧОР».

ФІЛІМОНОВА Олена - учениця ЗОШ № 32, за ІІІ місце з технічних наук та ФІЛІМОНОВ Сергій Олександрович - кандидат технічних наук, доцент кафедри приладобудування, мехатроніки та комп'ютерних технологій ЧДТУ.

БОБРОВА Іванна – учениця ЗОШ № 8, за ІІІ місце з філософії та суспільствознавства, а також БОГАТИРЬОВА Ірина Миколаївна – учитель математики та РОХМАН Юлія Миколаївна - учитель інформатики.

Сертифікати на виплату премії отримала ЧИЖИК Анна – учениця гімназії № 9 ім. О.М.Луценка, за ІІІ місце у ХІІІ Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка та ГОЛІНЬКО Юлія Анатоліївна – учитель української мови та літератури.

Сертифікати на виплату премії отримала ШИНКАРЬОВА Крістіна -учениця колегіуму «Берегиня», за ІІ місце у четвертому етапі ХХІІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика та СКРИПАЙ Людмила Миколаївна – учитель української мови та літератури.

369701175_905164827813928_4505668729368564091_n

Додамо, що розмір премії педагогів, відповідає розміру премії учня в залежності від зайнятого місця: за І місце – 5 000,00 грн; за ІІ місце – 2 000,00 грн; за ІІІ місце – 1 000,00 грн.

Окрім того, сертифікати на виплату премії у сумі 10 000,00 грн отримали випускники, які одержали два результати по 200 балів за підсумками Національного мультипредметного тесту:

ЛІНІЧЕНКО Іван – випускник ФІМЛІ– 200 балів з української мови та математики;

НОВАКІВСЬКА Юлія - випускниця ФІМЛІ – 200 балів з біології та математики;

ПРОДІУС Анастасія – випускниця СШ № 17 – 200 балів з української мови та математики;

ШВЕЦЬ Іванна - випускниця СШ № 17 – 200 балів з української та англійської мов;

БЄЛЯЄВ Антон – випускник ЗОШ № 21 - 200 балів з української мови та математики;

ГОНЧАРЕНКО Володимир - випускник ЗОШ № 21 - 200 балів з української мови та математики.

Про це повідомляє департамент освіти та гуманітарної політики ЧМР.

реклама

Коментарі  

 
+3 #1 Бандура 01.09.2023 19:03
А чому вчителям закладів позашкільної освіти за досягнення премії не дають? Чим позашкільники гірші?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100