реклама

реклама

До Умані на святкування Рош га-Шана − юдейського Нового року – прибуло понад 35 тисяч брацлавських хасидів. За дотриманням міграційного законодавства пильнували співробітники Міграційної служби Черкащини. Сімом іноземцям скоротили строк перебування в Україні за поданням поліції у зв’язку із вчиненням правопорушень.

Стосовно двох громадян Держави Ізраїль міграційники ухвалили рішення про примусове повернення до країни походження, наклали штраф та встановили строк, протягом якого іноземці зобов’язані самостійно покинути територію України.

380473632_697414315763221_9222672744842386335_n

50-річного іноземця примусово видворили з України. Під час перевірки встановлено, що громадянин Держави Ізраїль прибув в Україну на початку вересня по паспортному документу громадянина Держави Ізраїль, а от торік відвідував Україну по паспорту громадянина Федеральної Республіки Німеччини. Під час візиту у 2022 році був притягнутий до адміністративної відповідальності, відносно нього було ухвалене рішення про примусове повернення із забороною подальшого в’їзду в Україну на три роки. Щоб відсвяткувати Рош га-Шана в Умані цьогоріч, іноземець виготовив новий паспорт, змінивши свої персональні дані та всупереч наявній забороні в’їзду зміг потрапити в Україну.

Завдяки пильності міграційників та своїй зухвалості, 50-річний громадянин Держави Ізраїль замість святкування нового року в Умані, був супроводжений до контрольно-пропускного пункту та переданий прикордонникам.

Про це повідомляє Міграційна служба Черкащини.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100