реклама

реклама

Легкоатлетичним забігом відзначила молодь Черкащини Міжнародний день студентського спорту. Символічні 400 метрів на центральній арені обласного центру пробігли команди із 5 закладів вищої освіти Черкас.

DSC_0062

Загалом долучилися до акції з пів сотні дівчат і юнаків. Учасники відзначають, що спорт в їхньому житті – більше, ніж захоплення.

– Живу спортом із дитинства, – ділиться студентка ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля Руслана Горбатюк. – Із дитинства займаюся в усіляких спортивних гуртках, останні сім років надаю перевагу саме легкій атлетиці. Отримую неймовірне задоволення від процесу. Забіг – дуже класна ідея додати більше активності в життя.

DSC_0073

В області проводять такі акції та долучають молодь до спортивного дозвілля із 2016 року. Саме тоді на Черкащині відбулися перші заходи до Дня студентського спорту, розповідає представник Черкаського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Віктор Бірюков.

DSC_0077

– До символічного забігу сьогодні долучилися 5 команд, – зауважує він. – Зокрема, від Черкаського політехнічного, художнього коледжів і коледжу харчових технологій, а також Черкаського національного університету та Черкаського інституту пожежної безпеки. Також спортивні заходи до цього дня організовують і в інших закладах освіти області. Наша мета – об’єднати молодь спортивною ідеєю.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100