реклама

реклама

Третя черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги планує укласти черговий договір на утеплення фасадів власних приміщень. Цього разу йдеться про морг. Вартість робіт складе майже 4 млн гривень.

Така інформація міститься у системі “Прозорро”, пише 18000

У результаті розміщення оголошення на закупівлю робіт із утеплення фасаду, покрівлі, вхідної групи патолого-анатомічного корпусу лікарні участь у торгах взяв лише один учасник – товариство “Імперія дистрибуції”. Підрядник запропонував ціну – 3 млн 760 тисяч гривень, що майже повністю відповідає очікуваній вартості замовника. За ці кошти до кінця жовтня цього року він має завершити роботи із утеплення фасаду, заміни покрівлі та облаштування вхідної групи будівлі, де розміщений морг.

Компанія підрядник зареєстрована у Києві, належить Олександру Кузику, водночас директором фірми є Юрій Кузик. Попри столичну реєстрацію компанія має низку підрядів із розпорядниками публічних коштів на Черкащині, зокрема у Смілі, де прописаний сам Кузик.

Також у 2023 році компанія вже укладала дві угоди на ремонт іншої черкаської лікарні, а саме Черкаської міської консультативно-діагностичної поліклініки, сумою у понад 5 млн гривень. Всього за цей рік компанія отримала 13 підрядів на суму 13 млн гривень.

Відповідно до кошторису майбутніх робіт компанія купуватиме матеріали – профнастил за ціною у понад 420 гривень за квадратний метр, що відповідає ринковій вартості імпортних зразків, втім суттєво вище вартості бюджетних матеріалів українського виробництва. Також планують використання мінеральної вати ціною у майже 3,8 тисяч гривень за кубічний метр, що відповідає ринкові роздрібній вартості і суттєво нижче, аніж цей же замовник купував раніше для виконання інших робіт.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #2 Петрович 26.09.2023 10:22
З ремонтом, ще якось зрозуміло, а утеплювати його навіщо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Компанія підрядник 25.09.2023 19:25
В морзі руки нагрівати бути. А краще б було коли б їх всих в морзі переділи в прибарахлённе та зігріли.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100