реклама

реклама

Четверта загальна координаційна зустріч представників Черкаської ОВА з представниками Управління ООН з координації гуманітарних справ (OCHA) та представниками міжнародних організацій відбулася в рамках діяльності Регіонального офісу міжнародного співробітництва у Черкаській області.

380994850_3443770475872410_4248129057637320683_n

В рамках заходу сторони обговорили низку важливих для області питань, зокрема стан гуманітарних справ в області та план гуманітарного реагування на 2024 рік, консолідацію зусиль та координацію дій обласної влади та партнерів заради підтримки та забезпечення нагальних потреб ВПО та інших незахищених верств населення області, підготовку до зими, діяльність РОМС Черкаської області та потреби Черкащини в різних сферах.

Також представники OCHA презентували Платформу з планування та гуманітарного реагування та декілька інтерактивних дашбордів, за допомогою яких можна відстежувати допомогу, яка надається міжнародними та національними організаціями на території конкретної області, а також подавати звіти про надану допомогу.

Регіональний офіс моніторить, збирає та систематизує нагальні запити від тергромад Черкащини. Насамперед йдеться про потреби ВПО, медицини, цивільного захисту, потреб у підтримці малого і середнього бізнесу, а також у сфери освіти, культури.

Регіональний офіс міжнародного співробітництва — ініціатива Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що має на меті розвиток взаємодії місцевих та регіональних влад з міжнародними партнерами, які прагнуть співпрацювати на рівні області та територіальної громади.

Пресслужба Черкаської ОВА

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100