реклама

реклама

Відтепер в органах державної влади та місцевого самоврядування заборонено палити. Про це під час наради повідомив керуючий справами Черкаського міськвиконкому Микола Кудрявцев.

Таке нововведення прийшло разом зі змінами до Закону «Про заборону паління в публічних місцях», за яким для органів влади не передбачено навіть відведення спеціальних місць для куріння.

– Я ще не знаю, як виходити з цієї ситуації усім курцям. Раніше для них хоча б був балкон… – прокоментував Микола Сергійович.

На нараді все ж вирішили, що «чиновники – теж люди», тому зголосилися поки що не забирати в них балкон.

Також Микола Кудрявцев розповів про те, що деякі працівники мерії палять на даху та що це треба припиняти.

– Ми там знайшли п’ять саморобних урн, повністю забитих бичками, немає освітлення… І там в оцих мулах хтось намагається палити. Треба це припиняти! Ми будемо закривати ці місця! Сморід стоїть на поверхах, – сказав пан Кудрявцев.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-3 #3 Оксана Колісник 17.11.2012 23:03
Шо, і Сергій Олегович покине? :)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Смайл 14.11.2012 11:22
Дядьки, харэ медиапростир зас..ть, вам самим не надоело каждый год одно и тоже чесать? Бросайте курить или курите в рукав. То асфальт размалюют, то штрафами пугают, то "не знают как выйти..."Будете знать- тогда и звоните.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 choe 14.11.2012 11:01
повчіться за кордоном- там повно курців і курять вони не менше нашого брата але у чітко визначених місцях.у швейцарії з приводу проблеми паління - референдум, а голландці часом ходять до кафе - там дозволено вживати наркотики. місто переконане, що мерія покаже приклад....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100