Даріо Срна кілька днів тому став виконувачем обов'язків головного тренера Шахтаря після звільнення Патріка ван Леувена. Легенда "гірників" дебютував на новій посаді у поєдинку чемпіонату України проти ЛНЗ, пише "Футбол 24


image

До поєдинку на Арені Львів Шахтар підходив на 4-й позиції турнірної таблиці – за кілька хвилин до стартового свистка Чорноморець обіграв Минай і вирвався на друге місце. Лідер чемпіонату – Кривбас – відірвався від "гірників" на 5 очок, але зіграв на 2 матчі більше. Ліміт осічок "помаранчево-чорні" вже використали, набравши тільки один бал у останніх двох турах. ЛНЗ, який по ходу сезону теж змінив головного тренера (Олег Дулуб очолив команду замість Олександра Ковпака), останні дві гри чемпіонату завершив нульовими нічиїми. На момент початку зустрічі черкаська команда йшла третьою з кінця, перебуваючи в зоні перехідних матчів.

До слова, Шахтар та ЛНЗ вперше зіграли між собою – раніше команди ще ніколи не зустрічалися. “Гірники” виграли у черкаської команди із рахунком 3:0.

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 Позор 22.10.2023 21:30
СЛА-БА-КИ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 ЛНЗ 22.10.2023 21:05
Та ми трошки випимши були.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100