У Черкасах на базі освітньо-культурного простору Гончаренко центр запускають безкоштовні курси з вивчення правил дорожнього руху. Після завершення навчання всі учасники зможуть самостійно скласти державний іспит з теорії ПДР.

За словами директорки освітнього простору Анни Драч, у липні Верховна Рада дозволила українцям самостійно вивчати теорію для отримання посвідчення водія. Ці зміни наштовхнули освітню мережу на запуск нового напрямку та формування навчальних груп у своїх просторах.

Без назви

«Очевидно, що навіть після того, як ця опція повноцінно запрацює в Україні, автошколи і надалі пропонуватимуть свої послуги з вивчення теорії ПДР. Але середня вартість такого навчання складає 4-5 тисяч гривень. Натомість наша мережа пропонує вивчити правила дорожнього руху абсолютно безкоштовно: для цього достатньо вибрати зручну за часом групу та підключитися на заняття», — зазначає керівниця Гончаренко центру Черкаси.

Вона також наголосила, що навчальний формат нічим не відрізнятиметься від викладання в звичайних автошколах, адже до команди Гончаренко центрів приєдналися досвідчені викладачі з багаторічним досвідом.

«У Черкасах заняття проводитиме Богдан Ніконець - фахівець Всеукраїнської спілки автомобілістів. Це людина, яка дійсно “горить” своєю справою та обожнює викладати. І він як ніхто зацікавлений, аби наші студенти не просто завчили правила та знаки, а дійсно розуміли ПДР», - додає Анна Драч.

Набір на курси вже стартував: для участі достатньо зареєструватися за цим посиланням. Після завершення навчання учасники курсів зможуть самостійно зареєструватися на складання теоретичного іспиту в сервісному центрі МВС.

Про це інформують організатори

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100