реклама

реклама

Співробітники Служби судової охорони Черкащини на постійній основі долучаються до донорства на базі ТОВ «Черкаський обласний центр служби крові «ЧЕРКАСИ-ПЛАЗМА». Так і цього разу, у рамках Тижня безпеки дорожнього руху співробітники взяли участь у заходах та здали кров на випадок допомоги потерпілим внаслідок дорожньо-транспортних аварій.

Працівники центру щоразу напередодні розповідають як правильно готуватися до здачі крові, яких правил потрібно дотримуватися перед донацією та інше.

4

«Компоненти крові унікальні та незамінні, їх щодня потребують хворі, використовують також в акушерстві, під час лікування поранених, проведення складних хірургічних втручань тощо. Тому це найменше, що ми можемо зробити, аби допомогти врятувати чиєсь життя, особливо в умовах воєнного стану, - поділитися краплиною своєї крові. Варто замислитись кожному над тим, що рятуючи чиєсь життя сьогодні, ми отримуємо надію на порятунок свого завтра!»,- переконаний начальник Територіального управління полковник Служби судової охорони полковник Служби судової охорони Анатолій Харенко .

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100