реклама

реклама

В рамках проєкту "Лікарі для героїв" оголошено збір коштів для військового з Черкас Дмитра Клімкіна.

17.07.23 під час бойових дій при виконанні службових обов'язків біля н.п.Іванівське Бахмутського р-ну Донецької обл. внаслідок ворожого мінометного обстрілу отримав мінно-вибухову травму тяжкого ступеня. Вогнепальне осколкове сліпе поранення обличчя зліва з вогнепальним багатоуламковим переломом нижньої щелепи, з проникаючим пораненням шиї, рваною раною дна ротової порожнини, з ушкодженням трахеї та гортані, вогнепальним переломом під'язичної кістки. Сторонні тіла металевої щільності розмірами 8х7х6 мм та 10х5,5х3 мм в ділянці щитоподібного хряща справа та в піднижньощелепній ділянці.

44_94

Дмитро з дружиною і неповнолітніми синами мешкає в м.Черкаси. До повномасштабного вторгнення працював газорізальником на металобазі. 24.02.22 не вагаючись відправився у військкомат.

БФ «Східна зірка» в рамках проєкту «Лікарі для героїв» покликаний надати висококваліфіковані послуги з реконструкції обличчя, відновленню функцій та естетики на уражених ділянках голови пацієнтів завдяки об’єднанню найфаховіших в Україні хірургів та біоінженерів. Усі послуги надаються безкоштовно, але для можливості здійснення імплантації втрачених частин кісток черепа необхідно виготовлення пацієнтоспецифічних імплантатів.

На щастя, в Україні є спеціалісти, які створюють такі вироби в біоінженер них майстернях на високому технологічному рівні, а ціна виготовлення таких імплантатів в декілька разів нижча за іноземні аналоги. Та ці витрати держава не покриває. Тому фонд взяв на себе функцію забезпечення оплати виробництва імплантату для Дмитра Клімкіна і інших пацієнтів – учасників проєкту.

Завдання — оплатити рахунок за 3 Д друк стереліографічної анатомічної моделі нижньої щелепи та індивідуалізований набір для реконструктивного металоостеосинтезу. Сума збору 24 825,00 грн.

Допомогти герою оплатити рахунок за реконструювання травми обличчя, відновлення втрачених функцій і покращення естетичної зовнішності після отриманих пошкоджень можна на сайті фонду за посиланням: http://surl.li/nytpm .

Про це йдеться на сайті Черкаської міськради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100