реклама

реклама

Сьогодні у фойє центрального міського Будинку культури Сміли пройшла урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу пленарного живопису, який пройшов під гаслом «З вірою у Перемогу». Його учасниками стали творчо-обдаровані смілянські діти — вихованці міських шкіл у студій мистецтв. Загалом до нагородження було представлено понад 30 учасників. Сам конкурс проходив під патронатом міського відділу культури на чолі з Іриною Бобошко.

Звертаючись до присутніх, заступниця міського голови Тетяна Карло привітала всіх учасників конкурсу, наголосивши на духовно-культурному значенні в нинішніх умовах, коли мужні українські захисники виборюють Перемогу у кривавій війні з російськими агресорами.

415273954_1517397249061628_5118838910075879706_n

Церемонії вручення нагород передував зворушливий виступ юного смілянина Кирила Моховика: в його виконанні пролунала сучасна колядка «Десь там, у Бахмуті…», авторами якої стали самі українські воїни.

Після цього Тетяна Карло вручила відзнаки і подарунки учасникам і переможцям конкурсу. Не залишилися без уваги міської влади й відзнак викладачі — вихованці творчо-обдарованих смілянських дітей.

Завершилася сьогоднішня церемонія святковим різдвяним співом юних вихованців МБК.

Олександр Слєпцовський

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100