реклама

реклама

Над ремонтом будинків у Смілі вже працюють волонтери та комунальні служби 5-ту добу.

Як зазначив міський голова Сміли Сергій Ананко вже більше 20 житлових будинків з перекритими дахами. Спочатку набивали дерев'яні бруси та обтягували їх плівкою, далі перекривають шифером. У зв'язку із святковими і вихідними днями, твердить керівник міста, є деякі затримки із будівельними матеріалами. Багато будматеріалів було взято у борг, пише smila-ua.com

Одразу чотири бригади працюють над перекриттям дахів. Одна з них це члени добровольчого формування ТРО Степанківської громади. Чекають, що днями долучаться представники і інших сусідніх громад.

2024-01-02-Gr2

В основновному допомагають людям, які самостійно не можуть займатись ремонтом свого житла: одиноким і пенсіонерам.

Вже обстежені і будівлі з вибитими шибками. Запустили в роботу цей процес, вікна замовляються. Працює благодійний фонд, кошти надходять, ними будуть оплачувати закупівлю матеріалів.

Комунальна техніка задіяна на розборі завалів і вивезенні речей з подвір'їв, що від ракетного удару перетворились на сміття.

На 3- 4 січня заплановано знесення будинків, які не можливо відновити. Наразі це 8 домоволодінь. Доля ще 4-ох наразі під питанням, очікуються висновків експертів. Загалом 91 будинок визначені як пошкоджені внаслідок ракетного ворожого удару по цивільному населенню у Смілі.

реклама

Коментарі  

 
-4 #3 Аза Ян 04.01.2024 13:55
Замётано, коллега!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Админ-партнёр 04.01.2024 13:54
Идея с ммногоэтажкой чертовски хороша! Обязательно обсудим на следующей стрелке.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 Аза Ян 04.01.2024 13:50
Я бы всё посносил. Все дома там, не представляют исторической ценности. А на освободившейся площади построить одну многоэтажку для всех пострадавших, в которой предоставить им возможность купить себе квартиры с незначительной скидкой.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100