реклама

реклама

Корсунь-Шевченківська громада продовжує здійснювати кроки в рамках проекту ЄС «Угода мерів-Схід», що фінансується ЄС в рамках ініціативи EU4Energy.

«Спільно з громадами-підписантами Угоди мерів з різних куточків України наша громада долучилася до тренінгу щодо розробки Плану дій зі сталого енергетичного розвитку та клімату, який проходить у м.Трускавці. Розробка цього Плану (ПДСЕРК) - це дорожня карта для пом'якшення наслідків зміни клімату та напрям розвитку громади в контексті енергетичної безпеки та збільшення відновлювальних джерел енергії, зокрема, і за рахунок європейських інвестицій та грантів, а ПДСЕРК буде якраз підгрунтям для отримання коштів ЄС. Цей захід є майданчиком для більш детальнішого ознайомлення з методологією Угоди мерів та обговорення подальшого планування заходів і проектів», - зазначає виконувач обов‘язків міського голови у Корсунь-Шевченківська міська рада Віталій Мацюк

Угода мерів - це найбільший у світі рух за збереження клімату та енергії на місцевому рівні. Європейська ініціатива Угода мерів об'єднує тисячі місцевих органів влади, які добровільно взяли на себе зобов'язання по досягненню кліматичних і енергетичних цілей ЄС.

418874284_391717106785154_7143473489231815158_n

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100