реклама

реклама

До Дня Соборності України в Черкаській районній військовій адміністрації відбулося нагородження військових, які загинули, захищаючи Україну. Нагороди отримали рідні Героїв. Участь у заході взяв міський голова Анатолій Бондаренко.

DSC01582

Загиблих нагороджено орденами за мужність різних ступенів, медалями за військову службу в Україні, відзнаками Міністра оборони. Серед нагороджених і військові з Черкас:

  • Орденом "За мужність" ІІІ ступеня нагороджено: 
    -  Нарімана Сейтмеметова 
    -  Віктора Апанасенка 
    -  Антона Зубиніна 
    -  Олега Горба 
    -  Івана Шпилєвого
  • Орденом "За мужність" І, ІІ та ІІІ ступеня нагороджено: 
    -  Андрія Лемішенка
  • Медаллю "За військову службу» нагороджено: 
    -  Олександра Бондаренка.

Нагороди вручила начальниця Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко.  

“Сьогодні ми згадуємо світлу пам’ять наших Героїв, які віддали життя за нашу незалежність та соборність. Найкращі, найрозумніші, найсильніші пішли у перших лавах. На жаль, багатьох сьогодні немає серед живих. Але кожен з них у нашій пам’яті, душі”, - сказала Валерія Бандурко.

DSC01559

“Наші захисники віддали свої життя за волю і незалежність України. Вони є справжніми Героями, яких ми не маємо права забути. Адже ціна нашої свободи занадто велика! Пишаюся нашими Героями, мужніми, сильними, назламними… Вдячний за кожен прожитий день, дякую за вільну і незалежну Україну”, - прокоментував Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100