реклама

реклама

У Черкасах триває І етап всеукраїнських змагань серед  учнів закладів загальної середньої освіти «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». За ініціативи Президента України Володимира Зеленського вони проходять під гаслом "Разом переможемо".

32_34

Міський голова Анатолій Бондаренко, заступниця міського голови Анастасія Чубіна та начальник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець відвідали фінальні ігри І етапу з баскетболу та футзалу для дітей Черкаської громади.

Баскетбольна команда «Черкаські мавпи» та команда «Обленерго» стали спонсорами змагань. Амбасадорами змагань у Черкасах виступили Роман Данилюк, Богдан Кулинич, Антоніна Саприкіна та Сергій Куліш.

“Це чудова нагода для наших молодих спортсменів продемонструвати свої навички та здобути цінний досвід у спортивних змаганнях. Пишаюся нашими командами і бажаю їм успіху в майбутніх змаганнях”, - сказав Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

34_45

Наразі від нашої громади зареєстровано 243 команди, від області - 2770 команд. Кількість учасників вражає – більше 17 тисяч учнів у І шкільному етапі. Спортсмени змагаються за першість у п'яти видах спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування та чирлідинг. Кожен заклад вже обрав свій талісман, який буде надихати дітей протягом всіх 5 етапів змагань.

Заявки на участь приймаються до 1 лютого, надалі відбудеться відбір 7 найсильніших команд (2 - баскетбол, 2 - волейбол, 1- спортивне орієнтування, 1- футзал та 1- черлідинг), які протягом березня-квітня позмагаються за чемпіонство на всеукраїнському рівні.

Про це повідомляє Черкаська міська рада.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100